Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon keveset eszem és egyre...

Nagyon keveset eszem és egyre kevesebbet. Anyu szerint kezdek anorexiás lenni. Szerintetek ez most mi?

Figyelt kérdés
Régen sokat piszkáltak az alakom miatt.A mamám mindig lenézte a kövéreket ezért folyton fogyni és fogyni akarok.6 kilót fogytam 1 hónap alatt.Nagyon keveset eszem és ezt tudom. kb 700-1000 kcal között eszem,viszont nagyon boldog vagyok mert egyre vékonyabb az alakom.A lelkem nem enged enni. Mindennap az alakommal vagyok elfoglalva,mert muszáj fogynom. Anyu már nem engedi hogy fogyjak mert azt mondja így is vékony vagyok szerinte és mindig hízós kajákat csinál.166 centi vagyok 60 kg
2012. júl. 16. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos test alkatod van, nem vagy se kövér, se sovány. A legtöbb nő életében eljön ez a fogyókúrás időszak, és abban a pár hétben-hónapban csak az alakjával foglalkozik. Ne aggódj, nins semmi bajod. Viszont 1000 kcal alatt nem kéne enni.
2012. júl. 16. 15:01
 2/8 A kérdező kommentje:
sokszor szédülök mikor felkelek,és 20 centiként törik a hajam bár az nem tudom ettől van-e.Anorex nem akarok lenni de enni se akarok,mert akkor rosszul fogom érezni magam.Én csak vékony szeretnék lenni.
2012. júl. 16. 15:03
 3/8 A kérdező kommentje:
nem most kezdtem el ennyit foglalkozni az alakommal.Kb 7 éves korom óta minden nap.
2012. júl. 16. 15:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szedj vitamint, és egyél 1000-1200 kcal között.

Ne legyél hülye. Úton vagy az anorexia felé, hidd el, én most próbálok belőle kijönni, és már 3 éve pokollá teszi a mindennapjaimat, és azóta is csak azt kívánom, hogy bár ne kezdtem volna el koplalni. Még egészséges a súlyod, de az immunrendszered már tönkremenőben van, és még megtudnád állítani. Egészségesen is le lehet fogyni, sőt.

2012. júl. 16. 15:13
 5/8 A kérdező kommentje:
de épp ez a baj.Egyszerűen belülről nem engedi valami,hogy egyek.Így érzem lelkileg jól magam. Ha többet ennék megint kínoznám magam.Mármint belülről.
2012. júl. 16. 15:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj, hogy 60 kg vagy, 56 lenne az ideális.

A baj az, hogy 1 hónap alatt fogytál 6 kilót, és a szervezeted jelzi, hogy belebetegedett.

Ha ésszel csinálnád, havi 2 kilós tempóval, nem kerülnél legkésőbb 2 hét múlva kórházba.

Lehet, hogy most boldog vagy, de már nem sokáig: az életet élvezni csak egészségesen lehet, te pedig már nem vagy az. Az utolsó utáni pillanatban vagy, hogy változtass. Ha magadtól nem megy, kérjetek orvosi segítséget.

2012. júl. 16. 15:21
 7/8 A kérdező kommentje:
de az nem szánalmas?
2012. júl. 16. 15:37
 8/8 anonim válasza:
100%
Nem, nem szánalmas, ha segítséget kérsz. Sőt nagyon becsülendő és bátor dolog. Addig tedd meg, amíg önként van rá lehetőséged, és nem mentővel visznek!
2012. júl. 17. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!