Anorexiás vagyok, és annyira bűntudatom van. Nagyon sok volt?
Nagyon keveset eszem és ezt tudom is. Viszont ma sokat ettem és szörnyű bűntudatom van. kb 1100 kalória lehetett.Úgyérzem megszegtem a szabályom.Már fogytam 5 kilót és még 10et kéne. Annyira rossz:(
Anyu elfog vinni orvoshoz aki biztos kinevet,hisz minimum 10 kiló felesleg van még rajtam.Ha keveset eszem jól érzem magam.De ha úgyérzem hogy többet akkor borzalmas lelkiismeretfurdalásom lesz.Kérlek ne oltsatok le nagyon rosszul esne
Ennyire K*rvára nincs mit csinálnod? Se tanulás se semmi? Csak ezzel tudsz bármit is elérni? Más nem megy? Ha vérzésed sincs akkor az azt jelenti, hogy annyira vékony vagy már, hogy a belső szerveid is lassan károsodnak te gyökér.
Ne oltsunk le mi? Attól, hogy simogatjuk az amúgy is nagyon beteg lelked nem fogsz észhez térni, állj végre talpra és kapj a fejedhez különben a kórházban végzed. És nem lesz akkora buli hidd el. Menj szépen dokihoz és agydokihoz is mert nagyon nagy baj van a fejedben.Ha ennyire unatkozol akkor menj dolgozni. 3-4000 kalóriát kell megenni egy nap, mivel fejlődő szervezet vagy szóval az, hogy annyit eszel csak akkor jó, ha 79 éves nagymami vagy!
hány kiló vagy és hány centi ?
rajtam kb 5 kg felesleg van. napi kb 350-450kcal-t eszek ha egy 100assal többet már is bűntudatom van. ez már anorexia ?!
privátba beszélünk?
Pontosan tudom, mit érzel, azzal a különbséggel, hogy én már gyógyulok, eszek rendesen, és lesz.rom, hogy a pörkölt után még lenyomok egy tortát is. Megteszem, mert jól esik.
Engem is vittek pszichiáterhez, ami nem használt. Addig cipelhet anyud is orvoshoz, míg TE nem akarod az egész hízás dolgot. Míg bűntudatod van, nyugodtan tömhetnek, mert max. kihányod.
Sajnállak, de nemevés helyett a több sport is megoldás.
Mellesleg én kis híján öngyilkos lettem anorexia miatt, két évig nuku mensi, és most olyan szintű emésztési gondjaim vannak néha, hogy juj. Ja, és sokkal szrabbul nézek ki, mint hat kilóval nehezebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!