Az előbb megettem kb.800 kalóriás sütit és rettenetesen bűntudatom van. :S Ugye nem rontottam el a fogyóm?
Figyelt kérdés
Elszámoltam magam, mert zabpelyhes sütit csináltam és a diópótló készítmény 444 kcalt/100g tartalmaz. Azt hittem fogyós lesz de nem lett az. Álljak neki valamit tornázni itthon hátha elégetem? :S2013. jan. 7. 16:06
11/16 anonim válasza:
valamit elszámoltál nekem 1 egész tepsi cucc szokott 800 kcl lenni....
12/16 A kérdező kommentje:
Kiszámoltam, nézzétek meg:
üti:
125 g zabkása 540 kcal
1 alma 50 kcal
1 banán 90 kcal
150 g diópótló 666 kcal
2 ek méz kb. 120 kcal
1 marék mazsola kb. 110 kcal
1 tojás 65 kcal
10 g vaj 50 kcal
Összesen 1700 kcal. És nagyon-nagyon kevés süti lett belőle, amik laposak voltak (viszont finomak), és megettem a tepsi kb. felét.
2013. jan. 7. 20:47
13/16 anonim válasza:
szerintem kihagytad a sütőport/szódabikarbónát...
14/16 A kérdező kommentje:
Mármint arra gondolsz hogy azért lett lapos? Semmi bajom az állagával, mondom, finom lett, csak sok benne a kalória. ÉS a recept nem írt sütőport/szódabikarbónát.
2013. jan. 7. 23:52
15/16 anonim válasza:
elhiszem, hogy anélkül is finom volt :) csak arra gondoltam, hogy hátha az megemelte volna és akkor "többnek látod"... amúgy egészséges alapanyagok voltak, szerintem ne parázd túl, egy nap éhezéssel sem fogysz, egy nap meg kicsit megszaladt, azzal nem fogsz hízni sem (amúgy meg lehet h csak nem voltál kalóriadeficitben, közel sem biztos h túllépted a napi határt, hogy hízzál)
16/16 A kérdező kommentje:
Jah persze, nem parázom túl, csak most kezdtem el a fogyót és még ilyen "kis lelkes" vagyok és nem szeretnék csalódni a mérlegre állva, hogy aztán feladjam. Kb. 10 kilót felesleg van rajtam.
Amúgy meg hihetlen, hogy 1700 kcalra jött ki, mikor "diétásnak" szántam..
2013. jan. 8. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!