Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Telezabáltam magam. Miért?...

Telezabáltam magam. Miért? Olyan bűntudatom van

Figyelt kérdés
Sokszor fogytam-híztam már, most 67-ről lementem 60-ra. Erre elmentem egy ilyen tipikus tele van kaja mindennel helyre, és felhíztam 63-ra egy nap alatt :( ma ettem a maradékokból egy keveset, de többet nem eszek (62.2 kg). Amúgy 1200 kcal-os diétát folytatok. Mit csináljak hogy lemenjen ez a plusz?
2012. júl. 13. 10:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

egy nap alatt nem lehet 2 kilót meghizni. az csak a kaja a beleidben, meg a megkötött viz.

ne legyen bűntudatod, egy naptól nem lesz semmi bajod. egy kis bűnözés mindenkinek kell.

2012. júl. 13. 11:03
 2/6 anonim ***** válasza:
igyál sok vizet, segít az emésztésben, hamarabb megemészted és ujra kevesebbet mutat a mérleg
2012. júl. 13. 11:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen voltam régebben. Fogyások-hízások 2-3 kg-os súlyingadozások egyik napról a másikra. Szerencsére ez már a múltté, álomalakommal rendelkezek most és súlyt tartok.

Én 1000 kcal-os diétával próbálkoztam, és működött egy darabig,de aztán falásroham követte (+2-3 kg) ez amúgy a te esetedben is víz,de zavaró mert rajtam meg is látszódott,ahogy puffadt a hasam és a vádlim. Buta voltam ekkor,de tulajdonképpen a saját bőrömön kellett tapasztalnom ezeket ahhoz,hogy rájöjjek változtatni kell.

Egy nap szerintem 1400-1500 kcal-t fogyasztok de emellé 1 óa vagy ha torkosabb voltam az nap 1.5-2 óra szobabiciklit iktattam be. Eleinte nehéz volt minden nap ráülni a szobabiciklire,de ma már elképzelni se tudom a napjaimat nélküle. Kikapcsol:) Áttértem egy egészségesebb életmódra, már egy éve sikerül így táplálkoznom. Az eredménye a zsíros, gyors kajákat nem kívánom. Nem mondom,hogy néha nem ennék meg egy gyros-t, vagy egy pizzát de az az igazság,hogy néha-néha meg is eszek és másnap nem állok rá a mérlegre mert lehet picivel több lennék,de ha visszatérek a normál étkezésemre akkor az lemegy(mert víz a plusz súly) ha mondjuk 5napig egyfolytában telezabálnám magam és foyltatnám lehet ,hogy nem vízről lenne szó.

A lényeg,hogy tanuld meg kordában tartani magad,tudom,hogy nehéz. Nem kell minden finomságot megvonni magadtól,de tanulj meg mérsékletes lenni. Ha reggelire nem műzlit,graham kenyeret, gyümölcsöt meg a szokásos light diétás menüt etted, hanem egy fincsi kakaós csigát ettél,hát akkor egészségedre,de akkor ebédre ne egyél pizzát, vacsira meg egy nagy tál bolognai spagettit. Diéta alatt bármikor megehetsz egy kis szelet tortát,egy darab muffint, akár 2 gombóc fagyit lehet az csokis,ilyen-olyan ízesítésű,de akkor elégedj meg annyival! És mindig figyelj oda,hogy mikor laktál jól,és ne a szemedre meg arra hivatkozz,hogy úú mennyire kívánod még.

2012. júl. 13. 11:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Olyan helyen voltam, ahova ritkán megyek, de ott mindig sokat eszem, mert olyanok a kaják, amiket amúgy életembe nem láttam. Tegnap történt, most 61.7 vagyok (tudom hogy ez víz megy fel le), ma még ettem egy kis édességet(szerintem kalórián meg mindenen belül volt), de úgy döntöttem, felhagyok a depresszióval, így is látványos a fogyásom, folytatom tovább ahol abbahagytam. Felül kell kerekednem a depresszión, feldolgozom, most felment egy pici, többet nem hagyok, az élet megy tovább, és továbbfogyok. Csak tegnap a mélypont legmélyebb pontján voltam, nagy bűntudattal. 2 kg nem akadályoz meg, már korábban 10-15-öket is fogytam le simán, aki egyszer lefogy, az többször is. de nagyon köszönöm a válaszokat, a tanácsokat hasznosítom :)
2012. júl. 13. 12:23
 5/6 zusomJe válasza:
öregem milyeneket szarhatsz...
2012. júl. 25. 03:50
 6/6 anonim válasza:

Röhögök hallod... milyen kérdés ez...?!

Azért zabáltad tele magad, mert enni kell, különben éhen halunk. Nehogy már én mondjam meg, hogy Te miért eszel...!

Ha nem akarsz enni, ne egyél, nem nagy kaland. Több marad másnak.

2012. aug. 1. 04:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!