Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Emiatt kell hogy bűntudatom...

Emiatt kell hogy bűntudatom legyen?

Figyelt kérdés

Olyan rosszul érzem magam, mert ma megettem két kis falat tortát, meg 3 pici túrós pogácsát!

Megsaccolná valaki nekem, hogy kb mennyi kalóriát ehettem ma egész nap meg? légyszi!

Mai kajám:

10 g mogyoró

1 tejeskávé

2 tükörtojás

kb 5 g sült szalonna (éppen hogy csak megkóstoltam)

1 kanál spenót

3 pogácsa (kb 2 g lehet 1 pogácsa)

2 kis falat torta

Félek, hogy ma már nem is ehetek többet, ezért kérdezem, hogy szerintetek ez sok volt? tornáztam is ma 30 percet!

2012. jan. 13. 17:08
 1/10 anonim ***** válasza:
56%

Ha evés miatt bűntudatod van akkor sajnos pszichológushoz kell menned.

Ez az étrend nagyjából lószart sem ért. Nyugodtan ehetsz többet is, nem látom hol vannak a zöldségek, hol van fehérje. Izombontásra kiváló! :(

2012. jan. 13. 17:10
 2/10 A kérdező kommentje:

jajj, nem ilyen ám minden napom! ez most ma véletlenül igy jött ki! nem birtam ellenállni a sütinek meg a pogácsának!

csak egy körülbelüli kalória értéket szeretnék kapni, hogy tudjam mit ehetek még vacsorára!

2012. jan. 13. 17:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem érted? Ez önmagában SEMMI! 10 gramm mogyoró meg két tükörtojás? Hagyjál már! Megnyalom a bacont? A csokit beveszem a számba az íze miatt aztán beleköpöm a szalvétába (mint ahogy volt ilyen kérdés is pár napja)? A diéta nem arról szól hogy szarrá koplaljuk magunkat! Ha ennél is kevesebbet eszel, azzal csak magadat teszed tönkre!
2012. jan. 13. 17:17
 4/10 A kérdező kommentje:
én nem értem! úgy számoltam, hogy ez már megvan 1000 kalória is! akkor nem tudok számolni? nem csak megnyaltam a szalonnát, hanem ettem is belőle egy picit! a két tojás ugye olajban sült, az is rátesz! a spenót ugye lisztes rántással van... a sütemény meg a pogácsa is liszt margarin meg cukor, akkor te hogy számolnád ki? azt én értem, hogy semmi tápláló meg hasznos dolgot nem ettem ma, de azért kalóriába meg elég sok lehetett... vagy ha tévedek, akkor javitsatok ki, ezért tettem fel a kérdést!
2012. jan. 13. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Nagyon kevés, nyugodtan egyél még, de lehetőleg valami normálisat, mert ma még csak szemetet sikerült. 5 gramm szalonna? 1 kanál spenót? Ez komoly?

Pontosan pedig senki nem fogja tudni meghatározni, már csak azért sem, mert marhára nem mindegy, milyen, mennyi hozzávalóból készült pogácsáról és tortáról van szó.

2012. jan. 13. 17:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Én így lettem anorexiás, ha neked pedig ennyi kajától bűntudatod van, keress fel szakembert!
2012. jan. 13. 17:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek. Neked pszichológus kell.

Mit ehetsz vacsorára? Ha van egy csepp eszed, akkor eszel egy nagy szelet húst egy halom zöldséggel.

2012. jan. 13. 18:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Tényleg keveset eszel. És így a fogyás után majd hízni kezdesz... :S
2012. jan. 13. 18:30
 9/10 anonim ***** válasza:

ne azért egyél mert annyira csábító a kaja, hanem azért,mert éhes vagy. és ne edd túl magad. ha ezt betartod, valószínűleg fogsz. a szervezeted tudja hogy mire van szükséged.

lehet hogy valamit elnyomsz magadban és a kaját használod vígaszként. nálam legalábbis ez volt ,mióta megértettem hogy miért eszek, azóta kibirom hogy ne egyem meg azt a tortát. vagy bármit. ha felírod hogy mikor mit eszel kivel és hogy érzed magad, szépen lassan ki fog rajzolódni a dolog. lehet hogy ez a rész nem vonatkozik rád, de a lényeg hogy ne a kalóriákat nézd csak, hanem azt is, hogy milyen tápanyagra van szüksége a szevezetednek és egészségesen táplálkozz.

2012. jan. 13. 21:18
 10/10 anonim válasza:
Uramatyám...te vqgy hülye vagy, vagy pszihológusnál a helyed, vagy ehyél már norrmálisn!!! 12l
2015. márc. 23. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!