Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek h ne legyen bűntuda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek h ne legyen bűntudatom?

Figyelt kérdés

Párommal 18 voltam (ő 20) mikor először összejöttünk. Elég viharos volt a kapcsolat, majd másfél év után szétmentünk, akkor azt hittük örökre. Itt következett másfél év külön, ami idő alatt ő nem jött össze senkivel, nekem két barátom is volt. Mivel mindegyikünk gondolt a másikra, hát szépen lassan úgy döntöttünk újból megpróbáljuk együtt. Ez most már több mint egy éve megy, és most ott tartok hogy azt hiszem nem vagyok szerelmes. És lehet hogy hülyén hangzik, de konkrétan emiatt van bűntudatom. Pedig az eszemmel tudom, hogy leginkább ő tehet róla hogy kiszerettem belőle (ezt nagyon hosszú lenne részletezni, de tény), de tudom hogy ő szeret, és hogy ha most elhagyom megint hosszú ideig nem lesz senkije. És én szeretném ha boldog lenne, de én így már nem vagyok az. De az is visszatart hogy úgy ismerem mint a tenyeremet, és ez fordítva is igaz...ami sokszor megkönnyít dolgokat. És nem tudom találnék e még egy ilyen embert, akivel ennyire egy hullámhosszon vagyok...mert elég társasági ember vagyok, szóval sok mindenkivel megismerkedtem már, de még egy ilyen emberrel nem találkoztam, mindenkiben találtam kivetnivalót. Hát ez most lehet túl zavaros lett:/

Lehetne az is kérdés, hogy vajon vele kéne maradnom?....

23L

2011. dec. 14. 22:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha több a boldogtalanság a kapcsolatban, akkor ne maradj vele. Én talán azt tudnám tanácsolni, hogy légy türelemmel, hátha jobb lesz, és ha nem változik semmi és nem vagy boldog akkor lépj tovább.
2011. dec. 14. 22:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Bocsi, nem olvastam végén, de már ott bűzlik a kis monológod, hogy nem vagy szerelmes.

Miért gondolod azt, hogy a szerelem örökké tart? Sajnálom, de nem tart örökké. :( Elmúlik, és csak utána válik igazán küzdelmessé egy kapcsolat. Ha el tudod őt fogadni szeretetben, akkor okés, ha nem, akkor kergetheted a szerelmet, de sosem leszel boldog.

2011. dec. 14. 22:23
 3/9 anonim ***** válasza:
És az hogy nem vagy szerelmes mit jelent? Úgy érzed mással boldogabb lennél,esetleg van valaki más akit szeretsz,vagy szimplán csak kiábrándultál belőle valami miatt? Mert ha az utóbbi szerintem várj még egy darabig,ez így még rendbejöhet. Ha viszont a másik kettő,akkor felesleges vele maradnod : / Te sem leszel boldog ő meg tévhitben él majd.
2011. dec. 14. 22:24
 4/9 A kérdező kommentje:

Első köszi!

Második kössz, hidd el, tisztában vagyok vele h nem tart örökké, de nem korai hogy már most nem vagyok szerelmes? Akkor esetleg pár év múlva úgy menjek hozzá feleségül h nem is vagyok oda érte??

2011. dec. 14. 22:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Harmadik: Nincs senki, csak eléggé kiábrándultam valóban:/
2011. dec. 14. 22:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Akor nem lehet hogy igazából szereted még csak most valamiért nagyon haragszol rá?
2011. dec. 14. 22:31
 7/9 anonim ***** válasza:
*akkor
2011. dec. 14. 22:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem elég volt 10 hónap a kiábránduláshoz. :D De azt elmondhatom magamról, hogy szeretem mai napig. Nem vagyok szerelemes, de szeretem. (szerintem ő sem szerelemes)

Nagymamám mindig azt mondta, hogy szerelemből sose menjek férjhez. Ő kétszer is így tett, és mind a 2x pórul járt. Azt mondta, hogy az ember úgy nem képes tisztán átlátni sem az ő sem a másik helyzetét.

Talán igaza volt, még nem tudom.

Neked kell érezned, hogy mi a legjobb. De a szerelmet tényleg ne kergesd. Évtizedek fognak rámenni, és azon kapod magad, hogy egy csalóka ábrándnak hittél. Elmélkedj sokat, és mérlegelj.

2011. dec. 14. 22:38
 9/9 anonim ***** válasza:
65%

Ha szakítasz vele, hiányozni fog ez biztos.Nem nem biztos hogy találsz még 1 ilyen srácot, de mindig van egy jobb egy ügyesebb egy gazdagabb.És sajnos te egy újjabb példa vagy arra h a nők általában 18-22-23-30 évesen hülyülnek meg.

18: Érettségi, enyém a világ

22: Volt eddig 2 barátom, ez így nem mehet tovább.

23: Diploma tehetséges fiatal nő vagyok, felfedezem magam, és karriert csinálok.

30: Van családom, és szép házam, de újra fiatal akarok lenni.És gyermektelen.

Sajnos ez a férfiakra ugyan így igaz csak mások a korok és a helyzetek.Ugyan ez lebontva Férfire:

16: Elvesztettem a szüzességem, én vagyok a király!!

18-30: Kitolom a kamaszkorom.

40-55: Új családot alapítok.

Természetesen ez nem mindenkire igaz, akinek nem inge ne vegye magára.

2011. dec. 14. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!