Legyen bűntudatom emiatt?
Eddig nem ettem sosem 3 után, csak vizet ittam. Viszont ma elmentem sétálni, és mentem jó 10 km-t. Hazaértem, rettentő éhesnek éreztem magam, és megettem 2 virslit, 3 szelet sajtot, 1 paradicsomot, megettem 1 gesztenyés szívet(a csoki nélkül) meg egy kókuszos végű péksütit, hozzá pedig madártejes italt ittam...
Nagyon rossz?:( És mindezt fél 8kor este:(
Igen legyen, de ne azért, mert ettél, hanem mert ilyen bután koplalsz!
Ha nem éheztetnéd ki magadat, akkor nem törne rád este a falásroham. A vacsorát csak fokozatosan hagyd el (eleinte egyél valami könnyűt, kevesebb legyen, mint a többi étkezés, de NE gyümölcs, mert attól csak megéhezel!)
Utolsóval értek egyet.:D
Amúgy a 6 után evés is fas*ság, nem hogy a 3. Nagyon értelmes emberek vannak a földön.:S
ezt csak anyukámnak mondtam, még senki másnak, de eljött az idő, hogy mások is megtudják:):D
tavaly nyáron feladtam az összes létező fogyókúrát, azt mondtam vége, nem erről szól az élet, élvezni is szeretném, és nem akarom kínozni magam! naponta kb 3x vagy 4x ettem, a normálisnál picit több adagot, a reggeli ébredés után, ebéd 2 óra körül, vacsora 8, néha 9órakor(!!!!!)
mindent ettem a magyaros konyhától az olaszon át, szóval mindent, KIVÉVE: sosem ettem chipset, és cukorkát. csokit azon a nyáron 1x ettem, valami mogyorós lehetett.
és 162cm mellé lefogytam 49 kilóra! sőt ha pontosabb akarok lenni 48,5 voltam.
(ja a sport az séta volt inkább, meg néha strand, de azt nem nevezném inkább sportnak:D)
tehát normálisan és egészségesen ettem, este is.
utána jött egy kis szerelmi bánat, felszedtem 2 kilót.
novemberben elkezdtem koplalni, de nem bírtam: rosszul teljesítettem mindenhol, nem bírtam koncentrálni, fájt a fejem, a gyönyörű dús hajam fele legalább kihullott.
és nem tudom hogy csináltam(talán a falási rohamok miatt) felszedtem még 8 kilót! most ott tartok, hogy megpróbálom azt csinálni, mint tavaly...eddig -4kiló:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!