Legyen bűntudatom emiatt?
Eddig nem ettem sosem 3 után, csak vizet ittam. Viszont ma elmentem sétálni, és mentem jó 10 km-t. Hazaértem, rettentő éhesnek éreztem magam, és megettem 2 virslit, 3 szelet sajtot, 1 paradicsomot, megettem 1 gesztenyés szívet(a csoki nélkül) meg egy kókuszos végű péksütit, hozzá pedig madártejes italt ittam...
Nagyon rossz?:( És mindezt fél 8kor este:(
16.17-nek
Én SOHA nem ettem chipset, cukrot, csokit, egyszerűen mert utálom, mégsem vagyok 49 kiló, egész pontosan 167/67. Nem vagyok kövér, de normális kajálás mellett nem fogyok. Pedig nagyon szeretem a zöldséget/gyümölcsöt, a fehér kenyeret viszont nem, csak mindenféle magavasat, rozst, teljes kiörl-t. Évente nem fogy el otthon 1 kiló kristálycukor, pedig ketten vagyunk a párommal.
Szóval egyénfüggő is.
Kérdezőnek. Hülyeség, amit csinálsz, inkább térj vissza a 6 (7?) órás határra. Amit ettél nem volt sok, csak baromi egészségtelen. Bár egyszer még az is belefér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!