Bűntudatom van. Mit tegyek?
Évekig ez volt a bajom. (ha valaki ideírja, hogy anorexiás vagy ilyesmi, ne halgass rá, mert nem tudja, milyen.) Aztán apukám elvitt egy biorezonancia kezelésre(felmér mindent a szervezetben, minden baktériumot, parazitát ilyesmit, a szervezet állapotát pl. immunrendszer. Nasa fejlesztése asszem de nem vagyok benne biztos). Gondolom nem ismered, mert ha reklámoznák nem kellenének orvosok.
Az a lényeg, hogy ez a gép megmutatta, hogy mit tesz a szervezettel a csoki, a torta, a cukor, mindenféle ilyen.. na most én 4 hónapja nem ettem csokit, finomított cukrot és fehér lisztet. A cukrot mézzel helyettesítettem, de abból is csak nagyon keveset..( a karácsonyt leszámítva, mert rokonoknál voltam.) Sokkal, de sokkal egészségesebb lettem, egy darab pattanásom nincs, heti 4-5x járok konditerembe, soha nem éreztem magam ilyen szépnek, és egészségesnek. amúgy 5 kg-ot fogytam azóta, és sportos, feszes lettem.
btw a nutella gondolatától is rosszul vagyok, pedig fél éve 2 és fél tábla csoki meg se kottyant.
Nekem ez segített, nagyon ajánlom.
csináld azt mint a régi nagy harcosok!
az istenektől kértek bűnbocsánatot, felszabadították a bűntudatukat aztán orrba-szájba gyilkoltak erőszakoltak nőt gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!