Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bűntudatom van. Mit tegyek?

Bűntudatom van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem vagyok kövér, sőt de régebben sajnos az voltam. Ma már jó az alakom, de mégis szégyenlem magam, mindig egyre soványabb és soványabb akarok lenni. Ma is egy kicsinél több tortát ettem és bűntudatom van, hogy meghízok. Nem tudom mit tegyek vagy azt hogy miért van ez az érzésem. Sokszor csinálok olyat is hogy elhatározom keveset fogok enni, ami mondjuk szerdáig jól megy, de aztán megkívánom a nutellát és olyankor az egész üveget fel tudnám falni. Tanácsok? Mit tegyek?
2012. jan. 14. 12:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Évekig ez volt a bajom. (ha valaki ideírja, hogy anorexiás vagy ilyesmi, ne halgass rá, mert nem tudja, milyen.) Aztán apukám elvitt egy biorezonancia kezelésre(felmér mindent a szervezetben, minden baktériumot, parazitát ilyesmit, a szervezet állapotát pl. immunrendszer. Nasa fejlesztése asszem de nem vagyok benne biztos). Gondolom nem ismered, mert ha reklámoznák nem kellenének orvosok.

Az a lényeg, hogy ez a gép megmutatta, hogy mit tesz a szervezettel a csoki, a torta, a cukor, mindenféle ilyen.. na most én 4 hónapja nem ettem csokit, finomított cukrot és fehér lisztet. A cukrot mézzel helyettesítettem, de abból is csak nagyon keveset..( a karácsonyt leszámítva, mert rokonoknál voltam.) Sokkal, de sokkal egészségesebb lettem, egy darab pattanásom nincs, heti 4-5x járok konditerembe, soha nem éreztem magam ilyen szépnek, és egészségesnek. amúgy 5 kg-ot fogytam azóta, és sportos, feszes lettem.

btw a nutella gondolatától is rosszul vagyok, pedig fél éve 2 és fél tábla csoki meg se kottyant.

Nekem ez segített, nagyon ajánlom.

2012. jan. 14. 13:39
 2/2 anonim ***** válasza:

csináld azt mint a régi nagy harcosok!

az istenektől kértek bűnbocsánatot, felszabadították a bűntudatukat aztán orrba-szájba gyilkoltak erőszakoltak nőt gyereket.

2012. jan. 14. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!