Miért van ennyire bűntudatom?
ma annyi volt eddig a kajám, hogy:
1 nagyon kevés leves tészta nélkül ,főtt répával
1 csirkecomb, + töltelék (prézli,tojás,csirkemáj)
és ebből két órakor megettem kb még ennyit... És ha nagyon durván kiszámolom, akkor is csak 700 kcal volt, és bőven ehetek ma még ennyit, nekem mégis nagyon soknak tűnik és nem merek... már ezt is soknak hittem. Félek hogy rosszul számolok. pedig mindenből 100g-ra számoltam, annyit meg biztos nem ettem meg...
akkor beteg vagy. de hidd el, több millió keresztény ember is veled együtt születésül óta bűnösnek tartják magukat, nem kirívó az eseted. menj pszichológoshoz, vagy keress egy Taoista embert, esetleg Tai-chi -zz. ez segítene a legtöbbet az életeden.
Aczél.
Aczél? Miért nincs feltüntetve a neved, ha Te vagy Aczél? :O
Bocsi az off-ért. :(
Amúgy nem ettél sokat, ilyenek miatt ne legyen bűntudatod. Én ma muffint és csokimikulást ettem :D Kicsit elkapott a hév, de holnaptól majd megy minden ugyanúgy, ahogy eddig.
mert már mindenki azért pontoz, mert ereje van a nevemnek. és milyen már hogy egy gyökér fórum fogyókúra topikjában rovat vezető vagyok?
így most vagy kiírom, vagy nem.
Steel God.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!