Nagyon sokat ettem ma? :SSS BŰntudatom van, mennyit ettem.
reggeli: szendvics barna kenyérből, 2 szelet 40%-os mozzarella sajt, paradicsom, kígyóuborka (2 szelet kenyér)
ebéd: pár kanál paradicsomos káposzta, két szelet fehér kenyér (ilyet adtak a suliban)
uzsonna: kaukázusi kefír, banán, narancs
vacsora: 1 zacskó puffasztott rizs (Ham-let), két szelet barna kenyér vajjal, mozzarella sajttal, paradicsommal, uborkával, 1-2 marék mogyoró-mandula-dió+szárított vörösáfonya (összesen ez a 4-5 féle mag 1-2 maréknyi)
tudom h nagyon sok volt esétre ez a sok szénhidrátbomba, de kb 4 óta folyamatosan eszem, annyira éhes voltam és még most is éhen halok!! eheték még valamit? mit?
Talán ha lenne egy jól összerakott étrended, akkor nem lennél éhes...
Pár kanál paradicsom káposzta az nulla, sőt még cukor is lehet benne, és hát mellé a fehér kenyér... reggelire sem, ebédre sem, uzsonnára sem ettél semmi fehérjét!!! Egy kefír, meg egy kevés mozarella az semmi!!! Vacsoránál is csak a magokból és a mozarellából volt fehérje...
Semmi hús...semmi sovány túró, semmi tojásfehérje.
Úgy rossz ahogy van. Nem sok, nem kevés, nem ez, nem az... ROSSZ AZ EGÉSZ!
Abból kiindulva hogy suliban eszel... még fiatal vagy a fogyózáshoz.
És persze hogy éhes vagy, mert a szervezeted éhezik. Inkább mozogj többet és ne egyél annyi édességet, jobban jársz.
felfordul a gyomrom ha édességet látok...
nem szeretem a paradicsomos káposztát, se a fehér kenyeret de ezt adták a suliba és nagyon éhes voltam..vega vagyok, húst nem eszek.
tízóraira tedd máskor a banánt és a magvakat
vacsorára egy zacskó hamlett sok, legyen máskor 2-3db, kenyeret hagyjad, sajt okés, zöldségek okés magokat tedd be tízóraira vagy reggelre illeszd be müzlivel és joghurttal és a banán is mehet hozzá
uzsonna egy kefír, narancs máskor
a reggeli az jó
ebédre nyugodtan ehettél volna egy normális adaggal a káposztából és a kenyeret hagytad volna ki..
nézd meg minidg előre mi lesz az ebéd, ha főzelék, rizs, krumpli van és tudod ha a feltét hús vigyél hozzá egy főtt tojást, sajtot stb
amúgy minek vagy befizetve ha nem szereted? inkább ebédelj akkor otthon amit szeretsz
de szeretem, csak néha nem tudom megenni..
amúgy nem tudom cserélgetni, reggelire suliidőben mindig szendvicset viszek, majd ebéd,és az uzsonna-vacsora más mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!