Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon sokat ettem ma? :SSS...

Nagyon sokat ettem ma? :SSS BŰntudatom van, mennyit ettem.

Figyelt kérdés

reggeli: szendvics barna kenyérből, 2 szelet 40%-os mozzarella sajt, paradicsom, kígyóuborka (2 szelet kenyér)

ebéd: pár kanál paradicsomos káposzta, két szelet fehér kenyér (ilyet adtak a suliban)

uzsonna: kaukázusi kefír, banán, narancs

vacsora: 1 zacskó puffasztott rizs (Ham-let), két szelet barna kenyér vajjal, mozzarella sajttal, paradicsommal, uborkával, 1-2 marék mogyoró-mandula-dió+szárított vörösáfonya (összesen ez a 4-5 féle mag 1-2 maréknyi)

tudom h nagyon sok volt esétre ez a sok szénhidrátbomba, de kb 4 óta folyamatosan eszem, annyira éhes voltam és még most is éhen halok!! eheték még valamit? mit?

2011. máj. 3. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Talán ha lenne egy jól összerakott étrended, akkor nem lennél éhes...

Pár kanál paradicsom káposzta az nulla, sőt még cukor is lehet benne, és hát mellé a fehér kenyér... reggelire sem, ebédre sem, uzsonnára sem ettél semmi fehérjét!!! Egy kefír, meg egy kevés mozarella az semmi!!! Vacsoránál is csak a magokból és a mozarellából volt fehérje...

Semmi hús...semmi sovány túró, semmi tojásfehérje.

Úgy rossz ahogy van. Nem sok, nem kevés, nem ez, nem az... ROSSZ AZ EGÉSZ!

2011. máj. 3. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Abból kiindulva hogy suliban eszel... még fiatal vagy a fogyózáshoz.

És persze hogy éhes vagy, mert a szervezeted éhezik. Inkább mozogj többet és ne egyél annyi édességet, jobban jársz.

2011. máj. 3. 19:21
 3/7 A kérdező kommentje:

felfordul a gyomrom ha édességet látok...

nem szeretem a paradicsomos káposztát, se a fehér kenyeret de ezt adták a suliba és nagyon éhes voltam..vega vagyok, húst nem eszek.

2011. máj. 3. 19:30
 4/7 Dymo ***** válasza:
most komolyan,ez így jó neked,hogy számolgatod a kalóriákat,és bűntudatod van,ha megeszel 1 szelet kenyérrel többet? tényleg nem értem
2011. máj. 3. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:

tízóraira tedd máskor a banánt és a magvakat

vacsorára egy zacskó hamlett sok, legyen máskor 2-3db, kenyeret hagyjad, sajt okés, zöldségek okés magokat tedd be tízóraira vagy reggelre illeszd be müzlivel és joghurttal és a banán is mehet hozzá

uzsonna egy kefír, narancs máskor

a reggeli az jó

ebédre nyugodtan ehettél volna egy normális adaggal a káposztából és a kenyeret hagytad volna ki..

nézd meg minidg előre mi lesz az ebéd, ha főzelék, rizs, krumpli van és tudod ha a feltét hús vigyél hozzá egy főtt tojást, sajtot stb

amúgy minek vagy befizetve ha nem szereted? inkább ebédelj akkor otthon amit szeretsz

2011. máj. 3. 19:45
 6/7 A kérdező kommentje:

de szeretem, csak néha nem tudom megenni..

amúgy nem tudom cserélgetni, reggelire suliidőben mindig szendvicset viszek, majd ebéd,és az uzsonna-vacsora más mindig.

2011. máj. 3. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:
nemsok
2011. máj. 23. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!