Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bűntudatom van! :S Mit csináljak?

Bűntudatom van! :S Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Annyiit kajáltam ma...:( Legszívesebben kihánynék mindent :((((

reggeli(10:00) : 1 joghurt

ebéd(13:00) : szendvics :((((

vacsi(19:00) : 1 tál durumtészta :((((

Nagyon tele vagyok,a mérleg is többet mutat 0.8 kg-mal.:((

Mit csináljak? Van értelme tornázni?

2011. júl. 1. 21:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
te tiszta gyökér vagy bmeg?
2011. júl. 1. 22:00
 2/17 A kérdező kommentje:
Mi a bajod? Hányingerem van.:S
2011. júl. 1. 22:01
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt a kérdést nem viccnek tetted ki, akkor menj orvoshoz.

Éhen halnék, ha csak ennyit ennék egy nap, pedig mostanában kifejezetten visszafogom magam, és igyekszem kevesebbet enni.

2011. júl. 1. 22:03
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még annyit, hogy 0,8 kg-val többet mutat? Ez most KOMOLY?? Esténként tudod még az se meglepő, ha valakinek 2 kg-val mutat többet, mivel napközben (normál esetben) eszik-iszik az ember!
2011. júl. 1. 22:04
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
idióta, szánalmas pic.sa vagy
2011. júl. 1. 22:07
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
az a bajom, hogy pontosan tudod hogy lószrt sem ettél ma, aztán itt picsogsz a fogyókúra rovatban, mit szeretnél mit irjunk? JÉZUSOM 0,8 kg-t híztál? úristen, te kövér disznó, holnap érd be fél joghurtal meg negyed szendviccsel. gyík
2011. júl. 1. 22:11
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ienekkel úgy találkoznék szemközt és nem is tudom mit csinálnék :D
2011. júl. 1. 22:20
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
unatkozol, keress valami értelmes elfoglaltságot.
2011. júl. 1. 22:24
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

De az ilyesmitől azért őrülök meg amúgy, mert a fogyókúrás rovatot leginkább olyanok olvassák (feltételezem), akiknek tényleg kell(ene) fogyni, vagy legalábbis, ha nem is létszükség, de okkal szeretnének.

Erre sorra anorexiás, 40 kilós kislányok nyavalygását kell olvasni, hát egyre csak dühösebb leszek... Komolyan nem tűnik fel senkinek, hogy ezzel gyakorlatilag bántja a másikat? Olyan, mintha ledagadtoznátok mindenkit! Ha nyavalyogtok a 42 kiló miatt, akkor mit érezzen egy XXX kilós ember?

Ha meg tényleg betegek vagytok, akkor azt őszintén nagyon sajnálom, de akkor segítséget kell kérni, nem pedig itt megerősítést keresni.

És az ilyen "0,8 kg-t híztam!" dolgokhoz meg annyi lenne a hozzászólásom, hogy honnan a csudából tudjátok ennyire pontosan?? Az én mérlegem simán mutat 1,5-2 kilós eltéréseket, ha egymás után kétszer állok rá! Jó, tudom, régi meg minden... De nehogy már tizedpontossággal lehessen súlyt mérni! Egy pohár víz kb. ennyi!

2011. júl. 1. 22:32
 10/17 anonim válasza:
omg :DDD erre ennyit tudok mondani... nekem nincs ennyi szabadidőm, meg önkritikám :D xD
2011. júl. 1. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!