Bűntudatom van! :S Mit csináljak?
Annyiit kajáltam ma...:( Legszívesebben kihánynék mindent :((((
reggeli(10:00) : 1 joghurt
ebéd(13:00) : szendvics :((((
vacsi(19:00) : 1 tál durumtészta :((((
Nagyon tele vagyok,a mérleg is többet mutat 0.8 kg-mal.:((
Mit csináljak? Van értelme tornázni?
Ha ezt a kérdést nem viccnek tetted ki, akkor menj orvoshoz.
Éhen halnék, ha csak ennyit ennék egy nap, pedig mostanában kifejezetten visszafogom magam, és igyekszem kevesebbet enni.
De az ilyesmitől azért őrülök meg amúgy, mert a fogyókúrás rovatot leginkább olyanok olvassák (feltételezem), akiknek tényleg kell(ene) fogyni, vagy legalábbis, ha nem is létszükség, de okkal szeretnének.
Erre sorra anorexiás, 40 kilós kislányok nyavalygását kell olvasni, hát egyre csak dühösebb leszek... Komolyan nem tűnik fel senkinek, hogy ezzel gyakorlatilag bántja a másikat? Olyan, mintha ledagadtoznátok mindenkit! Ha nyavalyogtok a 42 kiló miatt, akkor mit érezzen egy XXX kilós ember?
Ha meg tényleg betegek vagytok, akkor azt őszintén nagyon sajnálom, de akkor segítséget kell kérni, nem pedig itt megerősítést keresni.
És az ilyen "0,8 kg-t híztam!" dolgokhoz meg annyi lenne a hozzászólásom, hogy honnan a csudából tudjátok ennyire pontosan?? Az én mérlegem simán mutat 1,5-2 kilós eltéréseket, ha egymás után kétszer állok rá! Jó, tudom, régi meg minden... De nehogy már tizedpontossággal lehessen súlyt mérni! Egy pohár víz kb. ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!