Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bűntudatom van! :S Mit csináljak?

Bűntudatom van! :S Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Annyiit kajáltam ma...:( Legszívesebben kihánynék mindent :((((

reggeli(10:00) : 1 joghurt

ebéd(13:00) : szendvics :((((

vacsi(19:00) : 1 tál durumtészta :((((

Nagyon tele vagyok,a mérleg is többet mutat 0.8 kg-mal.:((

Mit csináljak? Van értelme tornázni?

2011. júl. 1. 21:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
tényleg kéne egy külön topic a 18 éven aluliaknak. ott egymásnak síránkozhatnak a 45 kilójukkal :)
2011. júl. 1. 22:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Holnap reggelre már 2 kg-mal nehezebb leszel, olyan sokat ettél..

Egyébként ha ez hű de sok volt neked, mennyit szoktál enni általában?

Én meg tegnapelőtt olyan szinten bekajáltam.Néha lehet bűnözni, jól is esett.Ezerszer többet ettem, mint te, és este 3 kg-mal voltam több, de közben rengeteget is ittam.Ma reggelre már ugyanannyi kiló lettem, mint előtte.Ezért ne legyen már bűntudatod, mert keveset ettél.

Amúgy hány centi és hány kiló vagy?

2011. júl. 1. 23:03
 13/17 anonim ***** válasza:

Határozottan érzem, hogy ez kamukérdés. Unatkozó fiatal vagy, aki megelégelte, hogy mások itt szörnyülködnek, milyen sokat ettek, holott nem, és görbetükröt tartasz eléjük.

Ha ez mégsem így van, sürgősen keress fel egy orvost, mert mindenféle csúnyaság fog kialakulni a szervezetedben, a hajad is kihullik, és tönkremegy az egészséged végérvényesen. Kicsit idősebben pedig szipoghatsz, miért voltál fiatalon ennyire buta.

De mivel van anyukád, apukád, akik odafigyelnek rád, talán nem hagynák, hogy a lányuk készakarva ártson magának.

2011. júl. 1. 23:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt tegnap a kajam,annyi kulonbseggel hogy nem vacsoraztam. Szerintem nagyon elcseszted a tesztaval.De te tudod.
2011. júl. 2. 09:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Tényleg kéne egy külön topik a 18 éven aluliaknak is. Vagy egy olyan topik, hogy "tudom, hogy vékony vagyok, csak azt akarom, hogy figyeljenek rám/ fényezzenek!"
2011. júl. 2. 09:47
 16/17 anonim ***** válasza:
menj el szarni, idióta anorex liba....és húzzál orvoshoz, hátha kiveri a hülye fejedből ezt az agyatlanságot
2011. júl. 2. 10:12
 17/17 anonim ***** válasza:
akkor hányd ki, aztán már csak egy lépés a bulímia. de biztos nagyon menő leszel tőle a suliban. gratulálok, ennyi ésszel szabadlábon...
2011. júl. 2. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!