Bűntudatom van! :S Mit csináljak?
Annyiit kajáltam ma...:( Legszívesebben kihánynék mindent :((((
reggeli(10:00) : 1 joghurt
ebéd(13:00) : szendvics :((((
vacsi(19:00) : 1 tál durumtészta :((((
Nagyon tele vagyok,a mérleg is többet mutat 0.8 kg-mal.:((
Mit csináljak? Van értelme tornázni?
Holnap reggelre már 2 kg-mal nehezebb leszel, olyan sokat ettél..
Egyébként ha ez hű de sok volt neked, mennyit szoktál enni általában?
Én meg tegnapelőtt olyan szinten bekajáltam.Néha lehet bűnözni, jól is esett.Ezerszer többet ettem, mint te, és este 3 kg-mal voltam több, de közben rengeteget is ittam.Ma reggelre már ugyanannyi kiló lettem, mint előtte.Ezért ne legyen már bűntudatod, mert keveset ettél.
Amúgy hány centi és hány kiló vagy?
Határozottan érzem, hogy ez kamukérdés. Unatkozó fiatal vagy, aki megelégelte, hogy mások itt szörnyülködnek, milyen sokat ettek, holott nem, és görbetükröt tartasz eléjük.
Ha ez mégsem így van, sürgősen keress fel egy orvost, mert mindenféle csúnyaság fog kialakulni a szervezetedben, a hajad is kihullik, és tönkremegy az egészséged végérvényesen. Kicsit idősebben pedig szipoghatsz, miért voltál fiatalon ennyire buta.
De mivel van anyukád, apukád, akik odafigyelnek rád, talán nem hagynák, hogy a lányuk készakarva ártson magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!