Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bűntudatom van?! Többi lent

Bűntudatom van?! Többi lent

Figyelt kérdés
Nem akartam annyi tortát enni. Sőt még fasírtot is ettem pedig azt sem akartam. Próbálok vegetáriánus lenni és fogyni. Mit tegyek?
2012. máj. 26. 05:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne egyél annyi tortát és fasírtot. Minek akarsz vegetáriánus lenni, ha szereted a húst, és nem undorodsz tőle (állatok megölése, stb)?

Fogyás..nos, kapj tüdőgyulladást, menj el dokihoz, ő majd felír 600 féle gyógyszert, amitől egész nap csak feküdni tudsz, és enni sincs kedved, és büdös és kesreű lesz a szád, akárhányszor is mosol fogat. Én épp ezt csinálom, (bár nem akartam fogyni, szimplán megáztam, aztán másfél órát vártam a buszra). Higyj nekem, super effective fogyókúra..

2012. máj. 26. 08:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne legyél vega! Az ember nem növényevőnek született, gondolom nem véletlen. A húsban (pl pulykamell, csirkemell) rengeteg a fehérje, ami elengedhetetlen egy jó diétához, jól laksz vele, úgy hogy alig tartalmaz kalóriát. Semmilyen étrend kiegészítő nem helyettesíti a változatos étkezést, hiába mondják a vegák, hogy tablettákkal lehet pótolni a húsban levő tápanyagokat.
2012. máj. 26. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja és tévhit, hogy ha diétázol, salátán meg egyéb szénhidrátokon kell élni. Ezzel az étkezéssel csak azt éred el, hogy izomból fogysz egy darabig a testzsír tömeged pedig nő.
2012. máj. 26. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért akarsz vegetáriánus lenni ha nem undorodsz a hústól? Miattad nem fognak kevesebb állatot leölni.
2012. máj. 26. 11:16
 5/5 anonim ***** válasza:
#1 vagyok, a tudogyulladasommal mar majdnem 3 kilot fogytam utolso valaszom ota. szerintem tenyleg allj ki az esore :P
2012. máj. 28. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!