Bűntudatom van?! Többi lent
Figyelt kérdés
Nem akartam annyi tortát enni. Sőt még fasírtot is ettem pedig azt sem akartam. Próbálok vegetáriánus lenni és fogyni. Mit tegyek?2012. máj. 26. 05:37
1/5 anonim válasza:
Ne egyél annyi tortát és fasírtot. Minek akarsz vegetáriánus lenni, ha szereted a húst, és nem undorodsz tőle (állatok megölése, stb)?
Fogyás..nos, kapj tüdőgyulladást, menj el dokihoz, ő majd felír 600 féle gyógyszert, amitől egész nap csak feküdni tudsz, és enni sincs kedved, és büdös és kesreű lesz a szád, akárhányszor is mosol fogat. Én épp ezt csinálom, (bár nem akartam fogyni, szimplán megáztam, aztán másfél órát vártam a buszra). Higyj nekem, super effective fogyókúra..
2/5 anonim válasza:
Ne legyél vega! Az ember nem növényevőnek született, gondolom nem véletlen. A húsban (pl pulykamell, csirkemell) rengeteg a fehérje, ami elengedhetetlen egy jó diétához, jól laksz vele, úgy hogy alig tartalmaz kalóriát. Semmilyen étrend kiegészítő nem helyettesíti a változatos étkezést, hiába mondják a vegák, hogy tablettákkal lehet pótolni a húsban levő tápanyagokat.
3/5 anonim válasza:
Ja és tévhit, hogy ha diétázol, salátán meg egyéb szénhidrátokon kell élni. Ezzel az étkezéssel csak azt éred el, hogy izomból fogysz egy darabig a testzsír tömeged pedig nő.
4/5 anonim válasza:
Miért akarsz vegetáriánus lenni ha nem undorodsz a hústól? Miattad nem fognak kevesebb állatot leölni.
5/5 anonim válasza:
#1 vagyok, a tudogyulladasommal mar majdnem 3 kilot fogytam utolso valaszom ota. szerintem tenyleg allj ki az esore :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!