Miért van az ha megettem egy salátát amit kiszamolva 80 kalória volt, és tele a hasam érzem.De mégis enni akarok még?
Figyelt kérdés
2021. máj. 26. 15:33
1/11 anonim válasza:
Mert az agyad azt közvetíti. Nem vitted túlzásba a fogyni akarást? Nálam ez akkor jött ki.
2/11 anonim válasza:
Vagy ha egy nap összesen nem eszel annyit, amennyi kalóriára a szervezetednek szüksége van. Számold ki mennyi kalóriát ehetsz, és ne menj az alá. Igaz, akkor pár hétig fogysz, de egy idő után elkezd raktározni a szervezeted, és nem fogsz fogyni.
3/11 anonim válasza:
Megtölötted a gyomrod a salátával, de a szervezeted érzi, hogy ebben kalória nem volt sok, pedig neki az is kell. Ezért akarsz még enni.
4/11 anonim válasza:
80 kalóriát már akkor magadhoz veszel, ha valaki fingik egyet a McDonald's-ban, te meg arra kóricálsz.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Azt hiszem a 3asnak van igaza.
2021. máj. 26. 18:14
6/11 anonim válasza:
A saláta nem étkezés, az valami MELLÉ teljesen okés.
7/11 anonim válasza:
#6, a 80 kalóriás verzió tényleg nem, de ha vannak benne húsdarabok, vagy hal, sajt, keménytojás, pláne egy zsírosabb öntettel (vagy csak joghurt+tökmagolaj) már elég lehet főétkezésnek is. Csak akkor az inkább ilyen 500 kcal lesz.
8/11 anonim válasza:
Én nem lakok jól azzal amit nem szeretek. Ehetek túróból annyit, hogy rosszúl legyek, akkor is farkas éhesnek érzem magam.
Szerintem azért a szervezet tudja, hogy jól átvágták és nem is kapott tápanyagot, ezért vagy éhes. Pakolj rá nyugodtan egy főtt husit/sonkát/tojást nem fog megártani az a plusz 200 kcal
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm igazatok van
Amúgy sem voltam soha nagy saláta rajongó.
2021. máj. 27. 17:44
10/11 anonim válasza:
Nekem mostanság a nyár közeledtével összeszűkül a gyomrom. Nagyon gyorsan eltelítődöm. Viszont ha tényleg nem eszek laktató dolgot, rá 1-2 órára már megint éhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!