Ez sok volt? Belefért?
Reggelire ettem két kisebb tojásból készült tükörtojást ( szomszéd tyúkja tojta és ilyen pici tojások voltak) ehhez ettem 2 db szalámit, ilyen nagyot amit olaszból hoztunk még illetve egy paprikát és egy paradicsomot ettem még hozzá.
Ebédre lencsefőzeléket ettem virslivel ( anyukám nem rak bele annyi lisztet illetve tejfölt, én így szeretem) . Megettem két nagy tányérral, ez a kedvenc kajám.
Aztán az előbb ettem még egy tányérral.
Szerintetek ez mennyire jó?
Elsősorban a fehérjét illetve a rostot szeretném előtérbe helyezni.
(1500 kcal a keretem)
18L/167cm/54,4kg
Az normális hogy majdnem két kilóval többet mutat a mérleg ezek utàn?
Este nem szoktam megmérni magam, de most ráálltam, reggelhez képest ennyivel mutatott többet.
Remélem csak azért mert hogy a lencse puffaszt.
"normális hogy majdnem két kilóval többet mutat a mérleg ezek utàn?"
Miért ne lenne normális?
Csak mert a napokban voltam 53 kereken is. És egyáltalán nem a mensi zavar be.
De sztem ez nagy ugrás
Remélem tisztában vagy azzal, hogy a virsli nem a legegészségesebb étel, az inkább víz, mint hús.
Gyümölcs az étkezésedből hol van?
Egyébként pszichológushoz nem ártana elmenned, ha ennyire betegesen és görcsösen csinálod a dolgokat.
"virsli nem a legegészségesebb étel, az inkább víz, mint hús"
A virsli pont nem a víztartalma miatt egészségtelen, hanem mert egy műanyag, rákkeltő vacak, viszont ne egyetlen nap étkezéséből vonj le messzemenő következtetéseket.
azért van jó minőségü virsli is.
Magas hústartalommal az más kérdés hogy igen drága, és nyilván úgysem kiváló élelmiszer de elfogadható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!