Szerintetek belefér?
Hali!
Ma reggel ettem egy tk piritóst sonkával illetve egy csomag light mozarellat ehhez pedig egy fel tv paprikat.
Ebedre ettem egy tanyer majgomboc levest ( 2 nagy gomboccal) illetve ettem ket szelet tarjat, (nem volt zsiros , maradek kisult belole). Ehhez salit ettem meg savanyusagot plusz utana ettem egy fel szelet afrikai harcsat.
Most anya csinál light leveles tésztából ilyen spenótos krémsajtot rudat, ch-nak szerintem jó lesz az.
De az is lehet, hogy halat eszek inkább most majd .
Feherjere meg a rostra figyelek nagyon, de ma nagyon cht nem ettem, azért ennék ilyen rudat
1500kcalon vagyok
Ezt nem lehet megmondani, neked kell vezetni a kalóriát. Mi nem tudjuk, mennyi egy szelet, meg mennyi egy csomag.
A light leveles tészta jó nagy átverésnek hangzik. Hasonlítsd össze a nem light-tal, szerintem minimális a különbség. A krémsajt kifejezetten zsíros. Egyébként ha a keretedbe belefér, edd.
Ehetsz. 2-3 dbot.
Egyébként fehérje vam, zöldség sehol. Az a fél tv paprika nulla. Szénhdirátot meg napkozben is kéne enni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!