Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek belefér?

Szerintetek belefér?

Figyelt kérdés

Hali!

Ma reggel ettem egy tk piritóst sonkával illetve egy csomag light mozarellat ehhez pedig egy fel tv paprikat.

Ebedre ettem egy tanyer majgomboc levest ( 2 nagy gomboccal) illetve ettem ket szelet tarjat, (nem volt zsiros , maradek kisult belole). Ehhez salit ettem meg savanyusagot plusz utana ettem egy fel szelet afrikai harcsat.

Most anya csinál light leveles tésztából ilyen spenótos krémsajtot rudat, ch-nak szerintem jó lesz az.

De az is lehet, hogy halat eszek inkább most majd .

Feherjere meg a rostra figyelek nagyon, de ma nagyon cht nem ettem, azért ennék ilyen rudat

1500kcalon vagyok

máj. 25. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdést. Ha 1500 kcal a kereted akkor akkor fer bele barmi ha 1500 alatt maradsz
máj. 25. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet megmondani, neked kell vezetni a kalóriát. Mi nem tudjuk, mennyi egy szelet, meg mennyi egy csomag.

A light leveles tészta jó nagy átverésnek hangzik. Hasonlítsd össze a nem light-tal, szerintem minimális a különbség. A krémsajt kifejezetten zsíros. Egyébként ha a keretedbe belefér, edd.

máj. 25. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:
69%

Ehetsz. 2-3 dbot.

Egyébként fehérje vam, zöldség sehol. Az a fél tv paprika nulla. Szénhdirátot meg napkozben is kéne enni

máj. 25. 15:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Ettem egy brutál nagy adag salátát plusz egy jó adag fermentált káposzta salit.
máj. 25. 15:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen és még mindig étkezési zavaros vagy. Tudjuk, írtál már ide legalább 4-5 kérdést, kedves 17L.
máj. 26. 14:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért az ugye megvan, hogy ezek, amiket minden második nap 1500 kcal-os étrendnek írsz, messze nincs 1200 sem? :D
máj. 26. 14:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!