Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hány kiló lehet?

Hány kiló lehet?

Figyelt kérdés

160 cm,

29N (tényleg annyi, szóval a melle már biztos, hogy nem nő)

Hízzon-fogyjon? Mennyit?

Az izmosodjon aligha opció, 15 év versenysport (tánc) van mögötte, és sose volt izmosabb.

[link]

(Ja, igen magamról írok E/3-ban.)

aug. 27. 19:56
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

20, nem veszem magamra.

Személyesen annó teljesen más volt a reakció. Tinikoromtól ennyi vagy még kevesebb voltam. Mindig bántottak, cikiztek: csontokkal csak a kutyák, stb. Sose kaptam magamra ruhat (akkor még nem volt ekkora valaszték, meg külföldi rendelés), mindent be kellett venni.

A plusz kilók nekem minőségi változást hoztak önértékelés szempontjából is.

aug. 30. 11:54
 22/29 anonim ***** válasza:
19. vagyok, érdekes, én meg imádtam ilyen vékony lenni, jól álltak a ruhák és jól éreztem magam. 2 gyerek után, kb. 38 éves koromtol kezdtek jonni rám a kilok, 42 évesen most 56 kg vagyok, nekem ez már kicsit sok ehhez a magassághoz, de a mai napig van, hogy a gyerekrészlegen találok ruhát magamnak.
aug. 30. 12:48
 23/29 A kérdező kommentje:
Milyen méreteket hordtál és hordasz most?
aug. 30. 13:14
 24/29 anonim ***** válasza:
Az nagyon márka fuggo, régebben XS, most inkább S, de ahogy régen, most is jó rám a legnagyobb gyerekméret, ami kb. 164-es, foleg a sportruházatbol. Ami változott, hogy régebben jobban szerettem a testhezálló ruhákat, most inkább azt szeretem, ha kicsit bovebb. Most is mondják rám, hogy vékony vagyok, de nekem sokkal jobban tetszett a régebbi alakom. Engem nem csufoltak, csak néha volt, aki beszólt, de engem ez nem zavart.
aug. 30. 13:30
 25/29 A kérdező kommentje:

Na, rám az XXS is sokszor nagy volt 47 kilóval, főleg a top. A képen lévő is lötyög, pedig az kisméretezésű mango. A nadrág pedig övvel van a derekamon.

Most ~6 kilóval több vagyok nálad, de így is jellemzően csak S-est hordok, alul M-est. Körte alkat, mindig volt egy szám különbség alul-felül.

aug. 30. 14:31
 26/29 anonim ***** válasza:

Lehet volt XXS is, nem tudom, régen volt, de erre amugy se lehet adni, ossze-vissza vannak a méretek, pl. most rendeltem a sheinrol XS-es ruhát és oriási, kb. mint egy L/XL.

Most akkor 62 kilo vagy, ha jol értem? Akkor mikor voltál 47 kilo? Igy változik a sulyod?

Én még terhesen se voltam 62 kilo, nekem az nagyon sok lenne. Persze fugg attol, hogy ki hogy szeretne kinézni, én vékony szeretnék lenni.

Arra azért számíts, hogy noknél korral jonnek a kilok, még akkor is, ha nem eszel tobbet, legalábbis ez a tapasztalat.

aug. 31. 09:03
 27/29 A kérdező kommentje:

Ha ismered az adott márkát, lehet adni rá. A mango kifejezetten kicsi méretezés. Egy hm XS, kb. mango M.

Két márka XS-ese viszont sose lesz ugyanakkora. A Shein valóban nagy méret, onnan 47 kilóval hiába kínai, semmit se tudtam volna venni a felnőtt részlegről, hisz most jó onnan rám az XS, ami egyébként egy hm-es S/M, nem L. Bár ott se ugyanakkora mindegyik XS. A "Vacay" vonal pl: nagyon nagy még XS-ben is.

Egyébként megtaláltam a sportorvosi testzsír mérést, ami 20,1 %, azzal ugyan nem voltam skinny fat, torz a kép.

Igen, most vagyok 60-62 negyven felett.

Első gyerekkel 48 kiló voltam az első mérlegelésen, 12 hetesen vészes hányás miatt 42 kg, majd a végén 72 kilóval mentem szülni. 60 kilóval jöttem ki a kórházból. Második gyerekkel

meg pont ugyanannyival jöttem ki a kórházból, mint amennyivel teherbe estem. Terhességeket leszámítva tehát nem ingadozik a súlyom, 10+ éve ugyanennyi vagyok.

aug. 31. 11:49
 28/29 anonim ***** válasza:

Ja, hogy már 40 felett vagy, akkor értem a nagy sulykulonbséget, eddig azt hittem, hogy 29 éves vagy.

En meg inkább azt tapasztaltam, hogy a Sheinen ossze-vissza vannak a méretek, van ami nagyon nagy, de van, ami nagyon kicsi, pl. volt, hogy a nádszálvékony lányomra kicsi volt az S méret.

Én 47 kilosan estem teherbe mindkettonél és 60 kg-ra híztam és nagyon gyorsan visszafogytam, igazábol akkor híztam hirtelen 6 kilot, amikor gyogyszert kezdtem el szedni migrénre, aztán lassan hozzájott még 3 kilo.

De ismerosok is mondják, hogy észrevétlenul kúsznak fel a kilok 40 felett, meg aztán 50 felett, a klimaxnál.

Valoszinuleg azért nem ingadozik már a sulyod, mert már elértél egy nagyobb súlyt és azt már tudod tartani.

Én is tartom már egy ideje az én súlyomat, ami rendben van, de azért jó lenne vékonyabbnak lenni.

aug. 31. 22:10
 29/29 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy megosztottad, nagyon tanulságos volt, hogy mennyit torzíthat egy kép.
szept. 1. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!