Mennyiségileg sok, ha 3 nap alatt megettem egy fél kiló tejszínsajtot?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a sajtot. Lemértem a konyhai mérlegen a sajtot es így láttam h csaknem 500 grammal kevesebb, (1 kiló 100 gramm volt) es rájöttem, h ennyi sajtot ettem. Nekem soknak tűnik, mint mennyiség!
Általában üresen eszem, vágom a szeleteket. Mindennap eszek sajtot évek óta kedvenc ételem! De nem eszek túl sokat belőle?
júl. 19. 08:25
1/9 A kérdező kommentje:
Azt vettem észre, hogy nem hizlal a sajt, de ha többet eszem belőle stagnál esetleg a súlyom, de nem hízlal.
júl. 19. 08:28
2/9 A kérdező kommentje:
Nem kalóriát akarom szàmolni mert azt írja a sajton is, engem az érdekel ha amblokk ez mennyiségileg sok
júl. 19. 09:03
3/9 anonim válasza:
Ha a tartósan a kalóriakereteden felül eszel, hízol. Ha alatta, akkor fogysz.
Sajttal vagy anélkül, ez fizika/biológia.
4/9 anonim válasza:
#3 vagyok, ez volt az egyetlen válaszom, az előzőeket nem én írtam. Nem kötöttem bele senkibe, tök normálisan írtam a kérdezőnek. Sajnálom, ha bántásnak vette.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ❤️🩹
júl. 19. 10:03
6/9 anonim válasza:
Milyen az a tejszínsajt? Még sosem ettem, imádom pedig a sajtokat.
7/9 anonim válasza:
Ha olyan sok sajtot eszel akkor kevesebbet es kevesbe valtozatosan eszel minden masbol es az viszont egeszsegtelen
8/9 A kérdező kommentje:
Eszek mindenből mértékkel, egy paradicsom, egy gyümölcs, hús ez az
júl. 19. 14:37
9/9 anonim válasza:
Kérdés, mennyi zsír van a sajtban. Nem mindegy, hogy 25% vagy 40%; az utóbbinak nagyobb a kalóriatartalma, és a szervezetnek kevesebbet kell vele dolgoznia, mint a szénhidráttal, hogy eltegye - és a kalóriataralma is magasabb. A tejszínsajt úgy hangzik, mint egy zsírosabb fajta sajt, nem kellene ennyire rászoknod. Válassz keményebb sajtot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!