Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hány kiló lehet?

Hány kiló lehet?

Figyelt kérdés

160 cm,

29N (tényleg annyi, szóval a melle már biztos, hogy nem nő)

Hízzon-fogyjon? Mennyit?

Az izmosodjon aligha opció, 15 év versenysport (tánc) van mögötte, és sose volt izmosabb.

[link]

(Ja, igen magamról írok E/3-ban.)

aug. 27. 19:56
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
80%

"Hízzon-fogyjon? Mennyit?"

Random fotó alapján sose lehet konkrét számokat mondani. Hízás/fogyás helyett én edzést javasolnék. 15 év tánc izomépítés tekintetében nem releváns. A progresszív súlyzós edzéssel nagyon jó formát lehet kihozni magadból.

aug. 27. 20:36
 2/29 anonim ***** válasza:
90%
Pont jó.
aug. 27. 21:13
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nem látok okot valtoztatni.
aug. 27. 21:44
 4/29 anonim ***** válasza:
7%

Na akkor legyen az enyém az első válasz a kérdésre:

42.

Én 50 kilóval dupla ekkora vagyok.

aug. 27. 22:05
 5/29 anonim ***** válasza:
81%
Én olyan 54-55 kg körülire tippellek, és szerintem teljesen rendben vagy. Akár fogyhatsz 2-3 kilót, de nem szükséges, ahogy jól érzed magad.
aug. 27. 23:01
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rendben vagy
aug. 28. 07:16
 7/29 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem olyan 52-54 kg és teljesen jó az alkata
aug. 28. 10:56
 8/29 anonim válasza:
100%
Szerintem 50-52 körül.
aug. 28. 12:02
 9/29 anonim ***** válasza:
0%
Én egy kicsit tobbet tippelnék, olyan 58 kilo korul. Kicsit vastag a combod és a karod, de pocakod nincs, ugyhogy amugy rendben lehet a súlyod. Viszont bocs, de a 15 év versenysportot nem látom, nem tunik izmosnak a lábad és karod se.
aug. 28. 12:17
 10/29 anonim ***** válasza:
70%

"15 év versenysportot nem látom, nem tunik izmosnak a lábad és karod se"

Mert önmagában a versenysport (pláne a tánc) nem eredményez izomtömeget, de még ha eredményezne is, ha abbahagyod azt a mozgásformát, amivel adott izomtömeget felépítetted, akkor a szervezeted néhány hónapon belül lebontja azt, mintha sose lett volna.

Nekem is sok ismerősöm van, aki mindig jön azzal, hogy 10 évig kézilabdázott 5 évvel ezelőttig, és milyen rohadt izmos volt akkoriban, most meg nem érti, miért néz ki szarul. Azért, mert régen se volt ténylegesen izmos, és még ha lett is volna, abbahagyta a sportot, így a teste nyilván eltunyult.

aug. 28. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!