Hány kiló lehet?
160 cm,
29N (tényleg annyi, szóval a melle már biztos, hogy nem nő)
Hízzon-fogyjon? Mennyit?
Az izmosodjon aligha opció, 15 év versenysport (tánc) van mögötte, és sose volt izmosabb.
(Ja, igen magamról írok E/3-ban.)
"Hízzon-fogyjon? Mennyit?"
Random fotó alapján sose lehet konkrét számokat mondani. Hízás/fogyás helyett én edzést javasolnék. 15 év tánc izomépítés tekintetében nem releváns. A progresszív súlyzós edzéssel nagyon jó formát lehet kihozni magadból.
Na akkor legyen az enyém az első válasz a kérdésre:
42.
Én 50 kilóval dupla ekkora vagyok.
"15 év versenysportot nem látom, nem tunik izmosnak a lábad és karod se"
Mert önmagában a versenysport (pláne a tánc) nem eredményez izomtömeget, de még ha eredményezne is, ha abbahagyod azt a mozgásformát, amivel adott izomtömeget felépítetted, akkor a szervezeted néhány hónapon belül lebontja azt, mintha sose lett volna.
Nekem is sok ismerősöm van, aki mindig jön azzal, hogy 10 évig kézilabdázott 5 évvel ezelőttig, és milyen rohadt izmos volt akkoriban, most meg nem érti, miért néz ki szarul. Azért, mert régen se volt ténylegesen izmos, és még ha lett is volna, abbahagyta a sportot, így a teste nyilván eltunyult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!