Hány kiló lehet?
160 cm,
29N (tényleg annyi, szóval a melle már biztos, hogy nem nő)
Hízzon-fogyjon? Mennyit?
Az izmosodjon aligha opció, 15 év versenysport (tánc) van mögötte, és sose volt izmosabb.
(Ja, igen magamról írok E/3-ban.)
én csak annyit fűznék hozzá, hogy ez a kép nagyon csalóka, rossz szemszögből lett fotózva, túlzottan ráfókuszál a combjaidra, a fények is úgy esnek...szóval picit kövérít ez a kép, mint amilyen valójában lehetsz. De alaposan megnézve látszik, hogy amúgy vékony vagy. Ha tökéletesen szemből és távolabbról lennél fotózva az reálisabb képet adna.
Nem tudom mi a célod. A normális kategóriába teljesen beleesel, csinos vagy, a strandon büszkén vállalhatod magad. Én a helyedben nem foglalkoznék a fogyás témájával.
De ha egy ilyen fitnesz modell szerű külsőt szeretnél, ahhoz még nem vagy elég száraz. A felkarod nem tagolódik, hanem egyben van az egész.
Ha ez lenne a célod, szárazabb testet szeretnél, akkor a zsírt lejjebb kéne pucolni. Egyébként tippre ilyen 55 kgnak gondolnálak, de igazából ez teljesen lényegtelen, mindenkin máshogy oszlik el...Az is lehet hogy 65 kg vagy, csak remekül eloszlik rajtad.
A kérdés apropója az volt, hogy nemrég feltettem egy képet, ahol 15 kilóval több vagyok.
Azt a képet látva (ne keresd, már törlődött) a többség átlagosan 5 kilóval kevesebbnek tippelt, mint a tényleges és csak páran javasoltak fogyást.
Gondoltam felteszem azt, amilyen vékony már soha nem akarok lenni.
Mindenre számítottam, csak arra nem, hogy lesz aki többnek saccol, mint amennyi a másik képen vagyok. 🤣
De az is meglepett, hogy senki a közelében sem volt. Pedig annyira nem szar ez a kép, még ha nem is a legelőnyösebb szögből fotózott.
47 kg vagyok rajta, 32-es (XXS) felső és 34-es (XS) alsó van rajtam és 55 centi volt a derekam és alig 75 a mellbőségem. Gyerekméret.
Ehhez képest a 65-ös tipp...
Hát akkor tényleg nagyon csalóka ez a kép, én 58 kilot tippeltem, a kép alapján nekem vastagnak tunt a karod és a combod.
Én 29 évesen a 161 centimmel szintén 47 kilo voltam, de én sokkal vékonyabb voltam, mint te ezen a képen. Nekem ez a suly nagyon is megfelelt akkor, foleg, miután rájottem, hogy korral jonnek majd a + kilok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!