Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hány kiló lehet?

Hány kiló lehet?

Figyelt kérdés

160 cm,

29N (tényleg annyi, szóval a melle már biztos, hogy nem nő)

Hízzon-fogyjon? Mennyit?

Az izmosodjon aligha opció, 15 év versenysport (tánc) van mögötte, és sose volt izmosabb.

[link]

(Ja, igen magamról írok E/3-ban.)

aug. 27. 19:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
54%
Igaz, de azt írta, hogy sose volt izmosabb, erre írtem, hogy én nem látom izmosnak.
aug. 28. 12:29
 12/29 anonim válasza:
30%
Teljesen átlagos alkatod van, 58-60 kg körülire tippelném a széles combok és a csípő mérete alapján.
aug. 28. 16:27
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem 62 kg lehet. Azért egy kis edzés rádférne, de így is se nézel ki rosszul.
aug. 28. 16:53
 14/29 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen okés, ahogy a kisasszony kinéz. Ugyanakkor többet is lehetne kihozni olyan sporttal, ami tényleg növeli az izomtömeget. A tánc nem jó ebből a szempontból (de sok más szempontból nagyon is egészséges).
aug. 28. 17:33
 15/29 anonim válasza:
Pont jó vagy szerintem, nekem tetszel úgy ahogy vagy! 😊
aug. 28. 18:19
 16/29 anonim ***** válasza:
Ki pontozza le azt a néhány embert aki teljesen normális választ adott?
aug. 29. 14:21
 17/29 anonim ***** válasza:

én csak annyit fűznék hozzá, hogy ez a kép nagyon csalóka, rossz szemszögből lett fotózva, túlzottan ráfókuszál a combjaidra, a fények is úgy esnek...szóval picit kövérít ez a kép, mint amilyen valójában lehetsz. De alaposan megnézve látszik, hogy amúgy vékony vagy. Ha tökéletesen szemből és távolabbról lennél fotózva az reálisabb képet adna.

Nem tudom mi a célod. A normális kategóriába teljesen beleesel, csinos vagy, a strandon büszkén vállalhatod magad. Én a helyedben nem foglalkoznék a fogyás témájával.

De ha egy ilyen fitnesz modell szerű külsőt szeretnél, ahhoz még nem vagy elég száraz. A felkarod nem tagolódik, hanem egyben van az egész.

Ha ez lenne a célod, szárazabb testet szeretnél, akkor a zsírt lejjebb kéne pucolni. Egyébként tippre ilyen 55 kgnak gondolnálak, de igazából ez teljesen lényegtelen, mindenkin máshogy oszlik el...Az is lehet hogy 65 kg vagy, csak remekül eloszlik rajtad.

aug. 29. 16:35
 18/29 A kérdező kommentje:

A kérdés apropója az volt, hogy nemrég feltettem egy képet, ahol 15 kilóval több vagyok.

Azt a képet látva (ne keresd, már törlődött) a többség átlagosan 5 kilóval kevesebbnek tippelt, mint a tényleges és csak páran javasoltak fogyást.

Gondoltam felteszem azt, amilyen vékony már soha nem akarok lenni.

Mindenre számítottam, csak arra nem, hogy lesz aki többnek saccol, mint amennyi a másik képen vagyok. 🤣

De az is meglepett, hogy senki a közelében sem volt. Pedig annyira nem szar ez a kép, még ha nem is a legelőnyösebb szögből fotózott.

47 kg vagyok rajta, 32-es (XXS) felső és 34-es (XS) alsó van rajtam és 55 centi volt a derekam és alig 75 a mellbőségem. Gyerekméret.

Ehhez képest a 65-ös tipp...

aug. 29. 21:06
 19/29 anonim ***** válasza:

Hát akkor tényleg nagyon csalóka ez a kép, én 58 kilot tippeltem, a kép alapján nekem vastagnak tunt a karod és a combod.

Én 29 évesen a 161 centimmel szintén 47 kilo voltam, de én sokkal vékonyabb voltam, mint te ezen a képen. Nekem ez a suly nagyon is megfelelt akkor, foleg, miután rájottem, hogy korral jonnek majd a + kilok.

aug. 29. 21:27
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
18, ebből csak a annyi a tanulság, hogy a kg egy bizonyos ponton rohadtul nem számít, ellenben a tükör, vagy pl videók sokkal relevánsabbak. Ez a fotó nagyon sokat torzít rajtad, kifejtettem 17-nél. Teljesen rád van közelítve így persze, hogy nagyobbnak tűnsz. Ez a 47 kg tényleg elképesztő, mert a fotón ilyen tipikus skinnyfat kategóriának tűnsz semmi izomzattal. Elnézést ha sértő, de hát ez már a múlt ezek szerint.
aug. 30. 01:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!