Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha egy nap eszek kb 600...

Ha egy nap eszek kb 600 kalóriát, és ledolgozok 600-at akkor egy héten mennyit fogok fogyni?

Figyelt kérdés
aug. 14. 11:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is erősebb a combom, mert gyerekkoromban állandóan valamire felmásztam, olyan voltam, mint egy majom. Persze, hogy megerősödőtt, ha egy évben 1 milliószor tolom ki a súlyom féllábon. Soha nem lesz vékony, max vékonyabb, de olyan botsáska lábam, mint a modelleknek sose.

Tiéd nem tom milyen, de eszetlenül ne kezdj fogyózni, mert mindenféle mentális és testi bajokhoz vezet. Jön az anorexia/bulémia aztán a kórház... Jobb ha megbarátkozol a végtagjaiddal, nincs azokkal a világon semmi baj.

aug. 14. 13:14
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
1490 kcalnál sosem szabadna kevesebbet enned. Ha fogyni akarsz egyél 1500 1600 körül és napi 2 óra sétával kb havi 3 kg t fogsz tudni leadni
aug. 14. 13:56
 13/16 anonim ***** válasza:
19%

Nekem mostanában 1500 kcal deficit is belefér, de én vagyok a 100 kilós férfi, tehát 3000 (felett van a keret). Ebben a melegben enni sem tud úgy az ember. És az is igaz, hogy a 150 gramm fehérjét (ttkg*1,5g) elég nehéz ebbe belerakni, szóval kenyér/tészta mutatóba néhanapján, ellenben csomó tonhal, túró, tojás, sonka...

De nem fogok a kardomba dőlni, ha betolok este egy kiló dinnyét (és ebbe nem mértem bele a héjat)...

aug. 14. 14:02
 14/16 anonim válasza:
100%

Gondolod, ha koplalsz, a felkarod meg a combod fog fogyni? Az arcod meg a melled max.

Edzőterembe menj és mondd az edzőnek, hogy ezeket a területeket szeretnéd formálni. Fogynod biztosan nem kell.

aug. 14. 14:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

5-ös, nem a fogyástól romlottak el a fogaid. Egy kis bulimia nem játszott ott közbe?

Kérdező, beszélj anyáddal, hogy szerezzen neked pszichológust, mert totálisan mindegy, hogy mekkorák a karjaid meg a lábaid, ráadásul nem is tudod magadon megítélni. Most még normálsúlyú vagy. Bármilyen lépés a fogyás felé indulás a halál felé. Nem a boldogság felé.

aug. 14. 16:41
 16/16 anonim ***** válasza:

15

Dehogy volt bulimia... Felnőtt kiegyensúlyozott nő vagyok, nem csinálok ilyen marhaságokat. :D De persze biztos jobban tudod mint az orvos...

aug. 14. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!