Ha egy nap eszek kb 600 kalóriát, és ledolgozok 600-at akkor egy héten mennyit fogok fogyni?
Nekem is erősebb a combom, mert gyerekkoromban állandóan valamire felmásztam, olyan voltam, mint egy majom. Persze, hogy megerősödőtt, ha egy évben 1 milliószor tolom ki a súlyom féllábon. Soha nem lesz vékony, max vékonyabb, de olyan botsáska lábam, mint a modelleknek sose.
Tiéd nem tom milyen, de eszetlenül ne kezdj fogyózni, mert mindenféle mentális és testi bajokhoz vezet. Jön az anorexia/bulémia aztán a kórház... Jobb ha megbarátkozol a végtagjaiddal, nincs azokkal a világon semmi baj.
Nekem mostanában 1500 kcal deficit is belefér, de én vagyok a 100 kilós férfi, tehát 3000 (felett van a keret). Ebben a melegben enni sem tud úgy az ember. És az is igaz, hogy a 150 gramm fehérjét (ttkg*1,5g) elég nehéz ebbe belerakni, szóval kenyér/tészta mutatóba néhanapján, ellenben csomó tonhal, túró, tojás, sonka...
De nem fogok a kardomba dőlni, ha betolok este egy kiló dinnyét (és ebbe nem mértem bele a héjat)...
Gondolod, ha koplalsz, a felkarod meg a combod fog fogyni? Az arcod meg a melled max.
Edzőterembe menj és mondd az edzőnek, hogy ezeket a területeket szeretnéd formálni. Fogynod biztosan nem kell.
5-ös, nem a fogyástól romlottak el a fogaid. Egy kis bulimia nem játszott ott közbe?
Kérdező, beszélj anyáddal, hogy szerezzen neked pszichológust, mert totálisan mindegy, hogy mekkorák a karjaid meg a lábaid, ráadásul nem is tudod magadon megítélni. Most még normálsúlyú vagy. Bármilyen lépés a fogyás felé indulás a halál felé. Nem a boldogság felé.
15
Dehogy volt bulimia... Felnőtt kiegyensúlyozott nő vagyok, nem csinálok ilyen marhaságokat. :D De persze biztos jobban tudod mint az orvos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!