Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hány kalóriával tudnék fogyni?

Hány kalóriával tudnék fogyni?

Figyelt kérdés

26N

76 kg

154 cm

26 év

Heti 1x súlyzozok és egyszer úszom

Próbáltam 1280 kalorian de mindig ehes voltam

jún. 12. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Írjuk be helyetted az adatokat egy random kalóriaszámlálóba? Egyébként nincs kalóriadeficit éhségérzet nélkül, viszont az 1200-1300 kalória feleslegesen drasztikus.
jún. 12. 11:15
 2/8 A kérdező kommentje:
A kaloriaszamlalo 1280at irt ki...
jún. 12. 11:28
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Emelj rajta, kísérletezz, tapasztald ki, milyen kalóriakerettel tudsz fogyni normál ütemben a lehető legkisebb éhséggel. A gyakorlat fog választ adni, nem egy komment.
jún. 12. 11:34
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

És ha kiír egy dolgot, az tuti úgy is van?

Miért gondolják az emberek, hogy egy más emberek által írt program kitudja számolni a pontos kalóriaszükségletüket?

Ki kell tapaszalni. Nekem 3500 kalóriát ír szintentartáshoz. Tudod mennyi valójában? 2200 körül. :D

jún. 12. 12:32
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Beírtam az adataid egy kalóriaszámlálóba. Nem tudom mit használtál, de 1537 kalóriát ír a BMR-re. Tehát ami alá NEM szabad menni, ami ahhoz kell, hogy élj, a szerveid működjenek. Testömeg megörzéséhez 2116 kalórát ír, tehát a fogyáshoz valahol a kettő között kell lenni. Mérsékelt aktivitással számoltam.
jún. 12. 12:52
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Totálisan kizárt, hogy a kalóriakalkulátor ezt írta volna ki! Ha 6 éves gyerek lennél, akkor talán.
jún. 12. 15:22
 7/8 Duenna ***** válasza:
0%
Ha valaki fogyózik, mellékhatásként fellép az éhségérzet. Ha valaki nem tudja legyűrni az éhségérzetét, és eszik, akkor nem fog fogyni. Körülbelül 3-4 hét után elmúlik az éhségérzet, de addig erős kitartás kell.
jún. 12. 21:07
 8/8 Antiszociális lény ***** válasza:
90%

Ez hülyeség. Nem feltétlenül van éhség érzetet. Persze drasztikus diéta alatt előfordul, de ha normálisan eszel és azt amit szeretsz és mondjuk valahol heti 0,5-0,8 kg-t célzol be, akkor nem leszel éhes. Feltéve, ha figyelsz a folyadékbevitelerdre is. Arra kell törekedni, hogy minőségi étkezésed legyen és zöldségbevitelt emelni, mert kevés kalória, viszont eltelít.

Kérdező..

Neked az aktivitásod mellett a heti 0,5 kg fogyáshoz, olyan 1550 körül lehetne enned, de ez csak akkor működik, ha tényleg nem eszel mellé. Itt az is számít, ha néha betolsz mondjuk egy csokikát..

jún. 12. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!