Írjuk be helyetted az adatokat egy random kalóriaszámlálóba? Egyébként nincs kalóriadeficit éhségérzet nélkül, viszont az 1200-1300 kalória feleslegesen drasztikus.
jún. 12. 11:15
2/8 A kérdező kommentje:
A kaloriaszamlalo 1280at irt ki...
jún. 12. 11:28
3/8 anonim válasza:
Emelj rajta, kísérletezz, tapasztald ki, milyen kalóriakerettel tudsz fogyni normál ütemben a lehető legkisebb éhséggel. A gyakorlat fog választ adni, nem egy komment.
jún. 12. 11:34
4/8 anonim válasza:
És ha kiír egy dolgot, az tuti úgy is van?
Miért gondolják az emberek, hogy egy más emberek által írt program kitudja számolni a pontos kalóriaszükségletüket?
Ki kell tapaszalni. Nekem 3500 kalóriát ír szintentartáshoz. Tudod mennyi valójában? 2200 körül. :D
jún. 12. 12:32
5/8 anonim válasza:
Beírtam az adataid egy kalóriaszámlálóba. Nem tudom mit használtál, de 1537 kalóriát ír a BMR-re. Tehát ami alá NEM szabad menni, ami ahhoz kell, hogy élj, a szerveid működjenek. Testömeg megörzéséhez 2116 kalórát ír, tehát a fogyáshoz valahol a kettő között kell lenni. Mérsékelt aktivitással számoltam.
jún. 12. 12:52
6/8 anonim válasza:
Totálisan kizárt, hogy a kalóriakalkulátor ezt írta volna ki! Ha 6 éves gyerek lennél, akkor talán.
jún. 12. 15:22
7/8 Duenna válasza:
Ha valaki fogyózik, mellékhatásként fellép az éhségérzet. Ha valaki nem tudja legyűrni az éhségérzetét, és eszik, akkor nem fog fogyni. Körülbelül 3-4 hét után elmúlik az éhségérzet, de addig erős kitartás kell.
jún. 12. 21:07
8/8 Antiszociális lény válasza:
Ez hülyeség. Nem feltétlenül van éhség érzetet. Persze drasztikus diéta alatt előfordul, de ha normálisan eszel és azt amit szeretsz és mondjuk valahol heti 0,5-0,8 kg-t célzol be, akkor nem leszel éhes. Feltéve, ha figyelsz a folyadékbevitelerdre is. Arra kell törekedni, hogy minőségi étkezésed legyen és zöldségbevitelt emelni, mert kevés kalória, viszont eltelít.
Kérdező..
Neked az aktivitásod mellett a heti 0,5 kg fogyáshoz, olyan 1550 körül lehetne enned, de ez csak akkor működik, ha tényleg nem eszel mellé. Itt az is számít, ha néha betolsz mondjuk egy csokikát..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!