Miért nem sikerül fogyni?
Május21.-kén kezdtem el,mindennap edzeni,illetve számolni a kalóriákat. Mindennap 1órát edzek. Illetve 1400kcal lenne a napi szükséglet,a fogyáshoz,de én ilyen 1200-1300 körül szoktam bevinni. Ugye már eltelt 6 hét azóta,és eddig leadtam 5kg. Viszont múlt héten már 70kg voltam,70.8 ma már 71.9 egy kg visszajött egy hét alatt,pedig ugyanúgy csinálok mindent,nem eszek többet 1400kcal-nál,sőt nincs is meg annyi. Édességet sem ettem,az elmúlt egy hétben,annyi hogy a lecsóhoz sima fehér kenyeret ettem. De a lecsó is olyan volt,hogy csak paprika meg a paradicsom. Szalonnát,kolbászt stb nem ettem meg. Nem értem hogy miért ment fel egy kg.
Meg az edzésben is,egy napot sem hagyok ki.
Kezdek elkeseredni hogy nem fog sikerülni. Igyis lassúnak találom a fogyást,mert ismerek sok mindenkit akik 1 hónap alatt 10-15kg leadnak. De még ez is megnehezíti hogy egyszerűen visszamegy,hiába csinálok mindent úgy ahogy eddig.
Ugye már eltelt 6 hét azóta,és eddig leadtam 5kg.
Tehát sikerült fogyni
Meleg van, mindenki kilószámra tartja vissza a vizet
160 kilobol le lehet adni egy honap alatt 10et. 80bol nem.
Igy is egeszsegtelen a fogyasod hisz 1200-1300 kcal irto keves. BMR alatti szint ami alatt ehezik a test tehát valamit tuti leépít.
Türwlem türelem.
És ne csak a merleget nézd hanem a centiket és előtte utána fotókat is. A mérleg semmi.
Illetve mindig reggel merd agad, eves es ivas elott, wc utan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!