Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Más is csak kevés kalóriával...

Más is csak kevés kalóriával tud fogyni?

Figyelt kérdés

Minden kérdésnél azt lehet itt olvasni, hogy a BMR kalória alatt nem lehet enni, mert az koplalásnak számít.

Nekem a BMR-em 1600-1700 kalória (4 különböző kalkulátor szerint, 162 cm vagyok és jelenleg 82 kg). De fogyni csak ugy tudok ha 1200-1400 kalóriát eszem. Így ment le 1 hónap alatt 2 kg. Biztos hogy jól számolok, csak olyan kaját eszek amit én csinálok. Vagy az 1400 kalória nem számít olyan kevésnek?

jún. 16. 16:56
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Mindenesetre mozogj többet. A napi energiaigény nőknél (már ha az vagy) az alapanyagcsere 1,6-szorosa. És 6-700 kcal mínusszal már mérhetően lehet fogyni, ennek fényében kevés az 1400, de lehet, hogy nem mozogsz eleget.
jún. 16. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Az sem mindegy, hogy miből viszed be a kalória mennyiséget. Amit fentebb írtak több mozgás.
jún. 16. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
1600-1700 a kalória szükségleted akkor 1200-1400 mér lenne koplalás?
jún. 16. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:
39%
Ki mondta, hogy annyi a szükséglete, 3-as?
jún. 16. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:
35%

A helyzet az hogy türelmetlen vagy ahhoz képest amennyit megteszel a fogyásért.

A bmr-od 1620. Ha nem sportolsz akkor a szintentartásod 1950. Ez azt jelenti hogy a minimumot (bmr-t) evve a deficited napi 330 kcal. Egy kg zsírt leadni 7000 kcal tehát ebben az ütemben 21 nap = 3 hét alatt tudaz fogyni egy kilót. Ennél gyorsabban nem. Kérdés: ugye hlgy nem próbáltad tartani az 1600 kalóriát 3 teljes hétig? Anélkül nyilván nincs változás.

Az egészségesség mindenképp bmr felett van. Sajnis az alatt egy hónap apatt is kialakulhat maradando betegseg. (Nekem pl 3 honap aluleves volt kb 5 eve es azota gyogyszert szedek az akkor kialakult bajaimra. Gyorsan fogytam de nem erte meg)

Ha gyorsabban akarsz fogyni, sportolni kell. Pl heti 2 edzéssel már a súlytartásod 2230 körülire nő. Ha eszel 1700 kalóriát akkor megvan 530 kcal deficit ami icipicit több mitn heti fél kiló fogyás. Na azt jobban megéreznéd

jún. 16. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!