Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Így fogyni érdemes?

Így fogyni érdemes?

Figyelt kérdés
Nagyjából 2500 kcal a napi alapanyagcserém. Ebből beviszek minden éhezés nélkül egy nap 1200-2000 kalóriát, viszont nem mozgok. Tervezek mozogni szó se róla de egy jó darabig most nincs lehetőségem rá.

2024. máj. 27. 15:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

Megnéztem több helyen.

Ha férfi vagy 2300, ha nő 1940 kalória az alapanyagcseréd. Tehát ez alá nem szabadna menned. Ez alatt neked éhezés.

2024. máj. 27. 18:42
 12/16 Senior Séf ***** válasza:
100%
Mi az, hogy nincs rá időd? Mindenkinek arra van ideje, amire szakít magának. Kelj fel korábban, a reggeli nap fénye amúgy is remek dopaminforrás.
2024. máj. 28. 18:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem erre vonatkozik a kérdés, és nem is írtam hogy milyen okból.
2024. máj. 28. 18:47
 14/16 anonim ***** válasza:
1500 kcal alá a leginaktívabb, konkrétan ágyban fekvő eszméletlen betegeknél sem megyünk. 1800 alatt is csak orvos, dietetikus tanácsára legyél hosszútávon, folyamatos ellenőrzés mellett.
2024. jún. 1. 18:31
 15/16 A kérdező kommentje:
Pedig nem éhezek tényleg, igyekszem egészségesen enni, minden nap eszek többféle gyümölcsöt, zöldséget, nem eszek gyors kaját, nem iszok csak vizet. Nem vagyok szakértő, szóval én nem értem ezzel mi a probléma. Különösen úgy hogy sok diéta van ami 800 kalóriára köré lövi be a limitet. Sőt olyat is láttam amit YouTube-on promóztak, hogy nem is lehet szilárd ételt sem enni, csak levest, és nagyon minimális kalória. Nem állítom hogy ezek jók, hisz nem is követem egyiket se, de akkor ilyenek hogy léteznek?
2024. jún. 2. 09:35
 16/16 anonim válasza:
0%
Le kell csökkentened a napi adagodat 1db dobostortára vagy az alá.. 😁
2024. jún. 22. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!