Így fogyni érdemes?
Valami nem stimmel.
Az alapanyagcsere az, ami alá nem szabad menni, nem pedig annak x részét kell bevinni. Nem kevered a súlymegtartáshoz szükséges kalóriával?
Akkor nézd meg, hogy mennyi az alapanyagcseréd, mennyi a súlytartó és valahova a kettő közé próbáld belőni. Mozogni pedig majd mozogsz ha tudsz.
Ha gondolod add meg az adataid (magasság, súly, életkor, aktivitás) és megnézem én is, mennyit javasol.
3, Az a baj ilyen 2300-2500 közé lövi. Megnéztem szinte az összes oldalt és mindenhol némileg más jött ki.
4, Miért nem tudom tartani?
Mert éhezni fogsz
(Egy máisk valaszoló)
Plusz hozzátenném hogy BMR alá sose menj. Azt számold ki. Meg fogyásnál se. Mert éhezik a test. Akkor is ha nem érezned hogy ehes vagy. Ez két külön dolog.
Az 1200-2000 meg óriás intervallum. Az 1200 már nekem is éhezes lenne alacsony csajként. De ha neked sport nelkul 2500 a sulytartasi kaloriad akkor a BMR-od valahol 2080 kcal korul van. Na az alá nem szabad menni
4-es vagyok.
Igen, azért mert túl kevés, rosszul fogod érezni magad, folyton éhes leszel, és e miatt időnként falásrohamaid lesznek, amitől meg lelkiismeretfurdallásod lesz, ami miatt majd még jobban koplalni próbálsz, ami ugye marha egészségtelen.... Pikk pakk-pakk egy ilyen ördögi körben találod magad, nem jó út ez. Sokkal eredményesebb, egészségesebb és kényelmesebb is óvatosan fogyni, s közben jó táplálkozási szokásokat kialakítani, hogy a fogyás után se hízz vissza.
1. és 3. vagyok
Meg kellene nézni, hogy a BMR-ed mennyi, azért írtam, hogy ha megadod az adataid megnézem. Az kb. egységes szokott lenni. 2300-2500 kalória nem valószínű, nekem soknak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!