Szeretnék segítséget kérni. Le szeretnék fogyni kb 10 kg-t, de még sosem fogyókúráztam. Van esetleg egy korrekt honlap vagy bármilyen forrás ebben a témában, ahonnan tanulhatok arról, hogy mire érdemes figyelni, ilyesmi?
Szia!
Az életmódváltás a legjobb! A fogyókúrák mivel átmenetiek, utána könnyen visszatérhetsz az eredeti állapotba és nemcsak kárba megy a munkád, de az egészségednek sem jó. Hagyd el a cukrot és fehér lisztet első lépésként. Lehet finomakat enni, ha megválogatod helyesen az alapanyagokat. Mindent lehet egészségesen helyettesíteni. Fogyassz sok folyadékot (vizet, natúr teákat). A táplálkozáson felül pedig a mozgásra kellene heti 3-4 alkalommal időt fordítani.
75 kg vagyok, 164 cm, es 27 éves.
Bocsi, nem tudtam, hogy ezek fontosak.
Nyilvan nezegettem a netet, de ertelmes, atfogo forrast meg nem talaltam.
Koszi mindenkinek :)
Nincsenek esetleg olyan honlapok, amik komolyabban foglalkoznak a temaval, akar az elmeleti hatterrel?
Nem tudom tenyleg merre induljak azt leszamitva, hogy kevesebb kcalt vigyek be, mint amennyire szuksege van a sulyfenntartashoz a szervezetemnek. De ez igy kicsit keves info nekem. Szeretem megtervezni meg atlatni a dolgokat
Kaloriabazis.hu
Mennyi kaloria.hi
lifetilt blog.
ott feketén fehéren le van írva minden, kicsit alpári a stílusa az írójának, de ha nem vagy érzékeny és nem veszed magadra, akkor sok hasznos dolgot kimazsolázhatsz
LifeTilt helyett magyarul inkább a Shop Buildert javasolnám, ott emberszámba vesznek és nem akarják veled megvetetni a túlárazott cuccaikat sem. (shop.builder.hu/builder-hu-cikkek-a0)
Vannak kifejezetten nőknek való cikkek is, összeállított étrendek és edzéstervek, és sok alap dolgot leírnak tudományos háttérrel együtt. Kiindulásnak, ismerkedének szerintem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!