Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 167 cm magas vagyok és 95 kg...

167 cm magas vagyok és 95 kg és 26 éves férfi. Szerintetek kaloriabazis szerint kiszámolva napi 1500-1550 kalóriát fogyasztani vegyesen minden ételből és kalóriadeficittel lehet tartósan fogyni?

Figyelt kérdés

Mellette még elkezdtem szobabiciklizni heti 3-4 alkalommal 10-15 percet.

A biciklizés mellett még hasizmozok heti 4-5 alkalommal 100 darabot és fekvőtámaszozok 20-40 darabot!

Szerintetek ez mennyire formálhat így fél év alatt kb?

Véleményeket, tanácsokat illetve példákat várnék ha lehet! Köszönöm :)

febr. 12. 21:08
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Az igen
febr. 13. 12:18
 22/41 anonim ***** válasza:

Ez a reverse dietet sosem értettem.

Ha valaki nem fogy 1600 kalórián, akkor miért kellene reverse diet? Hogy menjen vissza a szintentartó kalóriájára, ha gyakorlatilag azért nem fogy, mert az 1600 kalória már szintentartás?

febr. 13. 14:33
 23/41 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem inkább heti egy csalónap: bazi nagy pizzák, fagyik, csoki ami szem szájnak ingere hogy a leptin szintet megugrasszuk kicsit. De szigorúan 1 nap maxx
febr. 13. 14:57
 24/41 anonim ***** válasza:
48%
Én már 1 hónapja 1600 kcal naponta, nagyon le vagyok merülve...sztem csalónap be lesz iktatva hamarosan.
febr. 13. 14:58
 25/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
febr. 13. 17:00
 26/41 anonim ***** válasza:

10: Én is így vagyok és ezért sem hiszek benne. Előtte sem hittem, közben sem. Nekem folyamatosan hízást mutat, sokkal gyorsabban fogytam és azóta tartom. Szerinte hízok folyamatosan malacra. Ha valaki ezt beveszi, abból e.ü. gondok lesznek.

35/F

febr. 14. 12:39
 27/41 anonim ***** válasza:
53%

26-os!

Egyrészt a 10-es nem jó számot nézett, másrészt ebben nem hinni kell, ez matematika. Ha mást mutat a számok alapján, mint a valóság, akkor az adatok rosszak. Először is meg kell határozni a kalóriaszükségletet, ezt megnézheted a kalóriaszükséglet kalkulátorban, de azért az aktivitást meghatározása elég szubjektív dolog. Ha az így megkapott értékkel nem működik a dolog, akkor személyre szabottan meg kell határozni. Ha nem papírforma szerint fogysz, akkor vagy többet eszel mint gondolsz, vagy kevesebb a szükségleted. Nincs más lehetőség, ezek tények.

febr. 14. 13:40
 28/41 anonim ***** válasza:

Na én már híztam 0.5 kilót egy hét alatt, konyhamérleggel mérem a napi 1500 kcal.Kamu ez az egész kalóriaszámolgatás.

Most fogok előfizetni sztem Kasza Tibi challenge-re ez a végső tervem hátha azzal összejön -5kg

febr. 14. 13:49
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

28-as!

A Kasza Tibi, meg az összes guru módszere a kalóriadeficit miatt működik, semmi más lehetőség nincs, nincsenek varázsszerek.

Ha híztál, akkor 100% hogy vagy a szükségletedet állapítottad meg rosszul, vagy a bevitt kalóriákat. Egyszerűen nincs más lehetőség. Olyan, mintha azt mondanád, hogy az autód 10 litert fogyaszt 100-on, van benne 50l üzemanyag, de 400 km megtétele után kifogyott. Csak 2 lehetőség van, vagy nem volt benne 50l, vagy nem 10-et fogyaszt.

febr. 14. 14:14
 30/41 anonim ***** válasza:

De már így gyengébb vagyok ettől a kevés kajától, többet is szorongok ez miatt, vérnyomásom is nagyobb lett. Vagy tekerek napi 1 órát mellé meg tolok 2000kcalt naponta.

Azért köszi.

febr. 14. 14:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!