Melyik alacsonyabb kalóriában? (Éttermi ételek)
Figyelt kérdés
Cézársaláta csirkével, parmezánnal és krutonnal v. cézár saláta tonhallal, krutonnal és citrommal v. grillezett kecskesajt balzsamecetkrémes kevert salátával, pirított magvakkal.2023. júl. 23. 19:35
1/14 anonim válasza:
Megmondhatatlan, mert rengeteg adattól függ, ez pedig ilyen nulla. Jó eséllyel egységnyi adagból az első variáció tartalmazza a legkevesebb kalóriát.
2/14 anonim válasza:
Szerintem az első kettő között kicsi a különbség, a harmadik valamivel több
3/14 anonim válasza:
A natur tonhal kevesebb kaloria mint a csirke, de etterembe ketlem, hogy nem az olajos verziot adnak. A parmezan megdobja a csirkes variaciot, a kruton pedig mindkettot. Barmelyiket is kered szerintem a legkebesebb a csirkes kruton nelkul, parmezanbol ugyse kapsz ra sokat mert a sajt draga :D
A kecskesajt es a magvak sok kaloria mindketto ugyhogy azt kizarnam
4/14 anonim válasza:
Az utolsó. A cézár saláta iszonyat kaloriadusy foleg ettermi vaktozatban. A szoszban magaban robb a kaloria mint a teljes kecskesajtban a masik etelbol
5/14 A kérdező kommentje:
Végül is megnéztem újra az étlapot. Vajhal és tonhal steak párolt bébi répával, ceruzababbal és citrommártással jobb lenne, ugye?
2023. júl. 24. 08:09
6/14 anonim válasza:
Szerintem a tonhalas a legtöbb, ha konzerv olajos hallal van.
A 3. a legkevesebb, ha nem sok szelet sajt van benne.
De mindegyik jó, könnyű, de tápláló, úgyhogy edd meg nyugodtan bármelyiket jóízűen. Ennyire ne görcsölj rá.
7/14 anonim válasza:
a parolt bebi repas cucc jobb lenne es laktatobb. a salik közül a legutolso ami a legkevesebb kaloria. imadom a cezar salit de sajnos minden mas mint keves kalorias etel :-/
8/14 anonim válasza:
Azt ugye tudod, kedves kérdező, hogy egyetlen étkezés kalóriatartalma semmit nem számít egy diétában?
9/14 anonim válasza:
8as...nem ertem mar miert ne szamitana egy etkezes ami kiteszi az osszeset es igy a napi kaloria beviteledet?
10/14 anonim válasza:
Azért nem, mert nem egyetlen nap kalóriabevitelén fog múlni a fogyás sikeressége, hiszen a fogyás egy hosszútávú szisztémás folyamat, nem étkezésről étkezésre történik. Ha egyetlen étkezés nem fér bele a kalóriakeretbe, az nem okoz problémát. Ha több étkezés nem fér bele RENDSZERESEN a kalóriakeretbe, az okoz problémát és sikertelenséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!