Ha leszűröm a zsírt a leves tetejéről, mennyivel lesz alacsonyabb a kalóriatartalma?
Figyelt kérdés
Imádom anyukám leveseit, de nagyon sok zsírral készíti mindig. (Én ha tehetem kihagyom belőle) Ha leszűröm a tetejéről, kalóriailag jóformán alig lesz valami ha helyesen gondolom (igen, 4 éve számolom és rossz szokás, plusz nagyon érzékeny a gyomrom a húsok zsiradékaival) amennyiben nincs rántás vagy tejszín benne. Meg ha a benne lévő hús zsírja is kifől, elvileg az is szinte zsírmentes lesz, marad a fehérje. Ti mit gondoltok erről?2020. ápr. 26. 14:18
1/2 anonim válasza:
A hütőbe téve megszilárdul a leves zsírja.Másnap szépen leszedem.De nem dobom ki.Legtöbbször kevés húslevessel főzelék készül belőle.Nem is gusztusos a zsíros leves.Sovány húsból készítem a húslevest.A csirke apróléktól sok zsír képződik a leves tetején.Van úgy hogy csirkenyakat veszek meg szárnyat vagy combot a leveshez.
2/2 anonim válasza:
9 kcal/gramm. "szárazon mérve" Ennyivel lesz alacsonyabb a kalóriatartalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!