Az itthon készített pizzának alacsonyabb a kalóriatartalma, mint gyorséttermieknek?
Nem feltétlen, lehet akár több is.
Az egyetlen különbség, hogy a gyorsétterminél nem tudod, hogy mennyi van benne (amit valahol olvasol, az nem biztos, hogy ´tenyleg úgy is van), amit meg házilag készít valaki, annál ponosan meg lehet mondani, hogy milyen összetevöböl mennyi van benne, tehát ki lehet számolni egy adag kalóriatartalmát.
Miért egészségesebb?
Az étteremben is lisztből készítik, és paradicsomszószt tesznek rá!
Igen, vannak szar helyek, de ott nem kell enni.
Férjem szakács, és a munkahelyén is úgy csinálja, mint itthon. Sőt! Olyan jó minőségű Trappistát használnak, hogy szokott venni a főnökétől itthonra is!
3# Jó neked!
Nálunk vannak kifogásolható éttermek..
"Ha búzaliszt helyett mandulalisztből csinálod, akkor teljesen egészséges!"
Csak az már nem pizza!!! Sokkal értelmesebb rendes pizzát csinálni NÉHA, mint különféle utánzatokkal erölködni, aminek köze sincs ahhoz, aminek nevezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!