Rántott husit milyen zsiradékban süssek? Van itthon disznózsír, kókuszzsír, kacsazsír, paleolaj. Melyik a legmegfelelőbb?
Figyelt kérdés
2014. febr. 19. 14:38
1/9 anonim válasza:
Személy szerint azt választanám, amelyik a legjobban ízlik, eddigi tudásom szerint egyiket sem látom rossznak.
2/9 anonim válasza:
Kókusz, disznó, kacsazsír elvileg jól bírják a hőkezelést.
Olajban nem sütnék.
Leginkább a kókusz vagy a disznózsír az én ajánlatom.
4/9 anonim válasza:
Bármelyikben, de én kb mindig vagy disznó, vagy kacsa/liba zsírt használok.
5/9 anonim válasza:
Sütőben is lehet sütni, zsír nélkül. Az a legmegfelelőbb.
6/9 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy egészség szempontból majdnem mindegy, hogy miben sütöd. Minden zsiradék károsodik a sütés hőfokán. A kókuszzsír talán kevésbé, de a pörkanyagok azt is ugyanúgy "szennyezik" szóval tök mindegy. Süsd abban ami a szájízednek a legmegfelelőbb.
7/9 Barnika2002 válasza:
Kókuszzsírt használj, mert az a legegészségesebb!
8/9 anonim válasza:
ha rántotthúst sütsz, akkor inek vacilálsz az olajon?:D:D
ránotthúsba van liszt..ergo szénhidrát nem kevés (Y)
9/9 anonim válasza:
Azért az nem olyan sok ch.. a panír.
Meg paleós kérdésnél ritkán gondolja az ember, hogy búzalisztből lenne a panír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!