Kókuszzsír, olívaolaj, vaj, margarin, napraforgóolaj, disznózsír? Mikor melyikkel főztök-süttök és melyiket kedvelitek a legjobban?
Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 18:46
1/4 anonim válasza:
A kókuszzsírt még sosem próbáltam. Az olívaolaj meg a vaj túl drága szerintem ahhoz, hogy azzal süssek-főzzek, ezekkel nagyon spórolok. Napraforgóolajjal, margarinnal és olykor libazsírral szoktam sütni-főzni. Olívát csak olaszos kajákhoz szoktam használni, vagy még néhány olyan dologhoz, ahol valamennyire érezni lehet az ízét.
2/4 anonim válasza:
Csak zsírral főzők,mert ez a legegészségesebb,és az étel is jobb ízű. Olajat csak akkor használok,ha bő zsiradékban kell sütni valamit. Salátákhoz használok olivát.
Sütéshez margarint használok,ritkán vajat.
3/4 doboszoli válasza:
Alapból zsír, extrém esetben vaj, salátába olíva.
4/4 anonim válasza:
Most tértem át a kókusz zsírra. Hihetetlenül jó!! Végre szagmentes bundás kenyér sütés akár késő este is a gyereknek:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!