Mi az oka annak, hogy nem szilárdul meg a jól kiolvasztott disznózsír?
Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 08:32
1/2 anonim válasza:
állandó keverés közben gyorsan kell lehűteni
vagy már ez is megvolt?
hogy olvasztottátok ki?
2/2 doboszoli válasza:
Valamiért vizes maradt. Szerintem nincs eléggé megsütve.
Gondolom, nem meleg helyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!