Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » A kókuszzsír tényleg fogyaszt?

A kókuszzsír tényleg fogyaszt?

Figyelt kérdés
Most akarok átállni a kókuszzsírra, mert fogyni szeretnék. A neten azt írják fogyaszt, de van valakinek efféle tapasztalata?

2013. márc. 8. 21:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
49%
Persze. Fogja a zsírt és csak úgy lapátolja a tűzbe, had égjen!
2013. márc. 8. 22:03
 2/19 anonim ***** válasza:
25%
Maga a kókusz zsír nem hiszem, hogy fogyaszt :-)
2013. márc. 8. 22:14
 3/19 anonim ***** válasza:
73%
Valamit rosszul olvastál. Te fogyasztod a kókuszzsírt, nem fordítva.
2013. márc. 8. 22:35
 4/19 anonim ***** válasza:
34%
Egyetértek az előttem íróval :D
2013. márc. 8. 22:37
 5/19 A kérdező kommentje:

Jaj, de viccesek egyesek!

Azért kérdezem, mert Szendi blogján ezt olvastam, utána rákerestem a neten és sok weboldalon írják, hogy a kókuszzsír segíti a zsírégetést. Olyan emberek tapasztalatai érdekelnének, akik rendszeresen fogyasztják.

2013. márc. 8. 23:02
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azzal főzök. Sztem magában a kókuszzsír nem fogyaszt!
2013. márc. 9. 06:34
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogyaszt, max. nem hízlal. :)
2013. márc. 9. 17:54
 8/19 anonim ***** válasza:

Szerintem csak önmagában a tény, hogy kókuszzsírt használt...attól még nem fogsz lefogyni...legfeljebb nem fogsz hízni, ahogy az előttem szóló mondta.

Jó dolog a kókusz zsír, de önmagában nem fog megoldást jelenteni.

2013. márc. 9. 22:38
 9/19 A kérdező kommentje:
A paleót is csinálom mellette, szóval nem önmagában a kókuszzsírtól várom a csodát, de nem ártana egy kis lökés a fogyásomnak...
2013. márc. 10. 11:08
 10/19 nagyontamas ***** válasza:
100%

A paleo étrend segít az optimális testsúly elérésében, a kókuszzsír, ennek az étrendnek szerves része, ugyan úgy, mint más zsírok is. Én mindegyikből eszem, és mivel túlsúlyos vagyok, szép egyenletesen fogyok is. Azt olvastam róla, hogy a kókuszzsír nem hosszú zsírláncú molekulákból, zsírsavakból épül fel, hanem közepes lánchosszúságúakból. Ezeknek emésztéséhez nem kell enzim. Emiatt teljesen máshogyan viselkedik a szervezetben. Ezért nem tartom kizártnak, hogy segít a fogyásban.

Amiben viszont biztos vagyok, az az, hogy a magas glikémiás indexű ételek elhagyása segít a fogyásban!

2013. márc. 10. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!