A kókuszzsír tényleg fogyaszt?
Jaj, de viccesek egyesek!
Azért kérdezem, mert Szendi blogján ezt olvastam, utána rákerestem a neten és sok weboldalon írják, hogy a kókuszzsír segíti a zsírégetést. Olyan emberek tapasztalatai érdekelnének, akik rendszeresen fogyasztják.
Szerintem csak önmagában a tény, hogy kókuszzsírt használt...attól még nem fogsz lefogyni...legfeljebb nem fogsz hízni, ahogy az előttem szóló mondta.
Jó dolog a kókusz zsír, de önmagában nem fog megoldást jelenteni.
A paleo étrend segít az optimális testsúly elérésében, a kókuszzsír, ennek az étrendnek szerves része, ugyan úgy, mint más zsírok is. Én mindegyikből eszem, és mivel túlsúlyos vagyok, szép egyenletesen fogyok is. Azt olvastam róla, hogy a kókuszzsír nem hosszú zsírláncú molekulákból, zsírsavakból épül fel, hanem közepes lánchosszúságúakból. Ezeknek emésztéséhez nem kell enzim. Emiatt teljesen máshogyan viselkedik a szervezetben. Ezért nem tartom kizártnak, hogy segít a fogyásban.
Amiben viszont biztos vagyok, az az, hogy a magas glikémiás indexű ételek elhagyása segít a fogyásban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!