A kókuszzsír tényleg fogyaszt?
Büdös???? Miért lenne büdös...nekem sosem büdös.
Semleges szaga van szerintem.
Hát ha még paleozol is kókuszzsír evés mellett, akkor tuti fogyni is fogsz, ha felesleg van rajtad...:-)
Ha betartod a szabályokat persze :-)!
Hajrá, kitartást meglesz az :-)!
Minden étel, ami nem emeli meg az inzulinszintünket, nem okoz hormonális problémákat és így anyagcsere lassulást, az közvetetten segít a fogyásban (ami tulajdonképpen csak a test egészséges működése, ha túlsúllyal indul valaki).
Tehát egy sült hús, egy hal, de még egy nyers hús is segít a fogyásban, ahogyan a káposzta, uborka, répa is. <-> és ahogy ezt hátráltatják a keményítőben dús lisztek, zöldségek, cukrok, tejtermékek.
11:53
Én csokikrémet szoktam belőle csinálni édesítővel és kakaóval, esetleg egy kis mogyorót, vagy mogyoróaromát is teszek bele, tök jó, kicsit emlékeztet a nutellára. Csak nem szabad túlzásba vinni, mert fáj tőle a pocim.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, érdekelt, hogy megéri-e átállni teljesen a kókuszzsírra, ezek szerint igen.
Figyu, én igazán nem nagyon sütök kókusz zsíron, talán azért sem tűnik büdinek...mert még sosem sütöttem rajta. Inkább süteményekhez és kenyérhez használom...bár ez utóbbit már alig sütök.
Ritkán sütük bő olajban...inkább kacsa zsírt, vagy olivaolajat használok ilyenkor...
Nem fogyaszt, csak nem hizlal. Jót tesz az anyagcserének, lassítja a felszívódást(sokáig telít), Több egészséges olaj mellett jó, de önmagában(csak ezt a fajta zsírt használva) sok a szervezetnek.
Én is sütikbe, sült kajákhoz használom, tulajdonképpen mindenhova ahova olajat nem lehet. Nem kell sok belőle.
Haj- és bőrápolásra is kitűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!