Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Napi 1355 kalórától kevesebb...

Napi 1355 kalórától kevesebb mellett miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
50 éves nő vagyok, átlagosan sportos életmód mellett az utóbbi években így a klimax körül felszaladt néhány kg. 160 cm mellett 67kg. Ahhoz, hogy fogyjak egy kalória számláló app szerint napi 1355 kalóriára van szükségem. Eddig sem ettem túl sokat, mert gyenge az emésztésem, kerülöm a glutént, tejfehérjét, olajban sült dolgokat. Lemondtam a csokiról. Így naponta olyan 1200-1500 kalóriát fogyasztók, és mozgással elégetek 400-800-at minimum de sokszor többet. Így a maradék kalória bőven az 1355 alatt van. Egy hónapja csinálom, mégsem fogyok. Mit csinálok rosszul?

2023. júl. 7. 18:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A kaloria kereted pont jo, se tobb se kevesebb nem kell. A mozgas is.

A helyzet az hogy kis sulybol nagyon nagyon lassan lehet fogyni. Tehát egy honap alatt fel kilonak is orulni kell.

Tehat ha mindent jol szamolszy jol irsz be es nem becsulod tul a mozgast akkor idovel jonni fog az eredmeny csak lassan.

Ha 1350 kcallal fogysz, kb 1300 lehet a bmrod es 1600 a sulytartasi kaloriad. 1600 es 1350 kozott 250 kcal vsn, ennyi deficitben vagy egy nap. Egy kilo zsirt leadni 7500 kcal defixit kell. Ez 30 nap.

Ha valakinek 2500 a súlytartási és 2000et eszik annap ugye feleennyi ido. De keves sulyu emberkent mindig lassabb.

2023. júl. 10. 16:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2023. júl. 11. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!