Hogyhogy ennyi evés mellett nem hízok meg és vékony vagyok?
Tegnapi napom:
Reggeli: 3 kifli, 3 szelet sonka, vaj, sajt
Ebéd fél tábla milka csoki
2 rántott hús, egy normál adag sült krumpli, kevés ketchup
Nasi: 1 doboz monster
Vacsora: 1 tányér cukrozott tejbegríz
És minden nap kb ennyit eszek, ilyen mértékben pedig szerintem ez nem kevés
174 cm/ 55-56 kg, 16L
Köszi a választ!
Valamennyi fogalmam van róla, nem ismeretlen a téma, ezért is mertem ide írni, mert összeszámolva ez több mint 2500 kalória szerintem. Van, hogy még ennél is több kalóriát eszek. Igazából nem mozgok sokat, nem sportolok semmit, egész hétvégén itthon vagyok a házban és filmezésen, évesen kívül nem csinálok mást ( meg a házimunka de azzal nem hiszem hogy sok kalória elégne)
"ez több mint 2500 kalória szerintem"
Ez hogy jön ki? Mekkorák nálatok a tányérok? Mekkora nálatok egy adag sült krumpli? Egy komplett doboz vajt kensz azokba a kiflikbe? Abból a 2500 kalóriából vonj le pár százat.
Ha nem méred, nem grammolod az elfogyaszott élelmiszereket, és nem számolod a kalóriákat, akkor honnan tudod, hogy a számok alapján minden nap ennyit eszel? Nem szemre/érzésre kell ugyannyit enni, hanem a számok szintjén, a kalóriák szintjén ahhoz, hogy hízz, méghozzá tartósan.
Kívülről nem magoltam be mi hány kalória, szóval nem tudom ez mennyi , adagok, pontos mennyiségek nélkül megközelítőleg sem lehet kiszámolni. De vagy kalóriában ez nem olyan sok mint te gondolod, vagy a te anyagcseréd gyorsabb az átlagnál, ezért nem hízol ennyitől.
Nem tudom. Én egy ideje már igyekszem 2400kcal alatt maradni, inkább 2200 körül. Ezzel 1 év sulytartás után még stabilan lement 3kg 3 hónap alatt, így 175cm hez 64kg vagyok. És ez az a mennyiség amivel még jól érzem magam és nem élem meg koplalásnak a dolgot. És már így is nagyon oda kell figyeljek arra mit eszem.
Nem tudom hogy csinálod, hogy ilyen sovány tudsz lenni. Igaz nekem ez sosem volt célom, elégedett vagyok a súlyommal és azzal is amit a tükör mutat. Hosszú utat tettem meg érte, mert voltam extrém elhízott is.
Szóval vagy nem olyan sok a kaja kalóriában mint gondolod, vagy az anyagcseréd gyorsabb, és ezért nem hízol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!