Napi 1200kcal mellett miert nem jott le egy dkg sem?
2.5 hete kezdtem
Legyszi ne szedjetek szet a kerdes miatt!🤗
Azért mert 2,5 hete kezdted. Fejezd is be, bármilyen magas vagy és akármennyi kiló, 1200 kalóriából ennyi idő pont elég volt (már ha tényleg ennyit ettél minden nap, amiben azért szerencsére lehet kételkedni).
Alakíts ki egy kiegyensúlyozott étrendet, amit hosszú távon tudsz tartani, és ne akard szétkoplalni magad.
2-es hsz, egyaltalan nem koplaltam. Ami nehez az egeszben, hogy este 6 utan nem eszek semmit pedig regen azert surun elofordult.
3-as, nem vartam csodat, csak nem dietaztam meg es azert egy fel kg is jo lett volna☺️
"este 6 utan nem eszek semmit"
Miért? Emögött mi a science? Miért nem 5 után nem eszel semmit? Miért nem 7 után nem eszel semmit? A szervezeted nézi a faliórát?
Dietetikával foglalkozom, tehát azt gondolom, hogy éppen elég tanulmányt és metaanalízist olvastam már el az évek alatt. Te olvass utána annak, hogy az étkezést nem a faliórához igazítjuk, pláne nem fogyás tekintetében. A fogyásnak/hízásnak semmi köze nincs a napszakhoz. Lefekvés előtt 2-3 órával természetesen nem ajánlott nagyobb térfogatú étel fogyasztása, ugyanis az ilyenkor zajló emésztési folyamatok ronthatják az alvásminőséget, de ha te nem 8 órakor fekszel le, akkor 6 óra után nem enni tudománytalan bullshit.
Szakmai adatbázisokból tájékozódj ilyen témákban, a ne a Házi Patikáról, vagy Ripost.hu-ról, jó?
Mondjuk magasság és súly és életmód nélkül elég nehéz megmondani, hogy mennyi kalóriát kéne enned. Ha 160 centis 55kgs lány vagy akkor is más kalóriamennyiséggel fogysz meg ha 175cm 70kgs lány vagy akkor is.
Általános tippem az, hogy vagy félreszámolod a kalóriádat, vagy nassolsz, vagy pedig semmit se mozogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!