Napi 1200kcal mellett miert nem jott le egy dkg sem?
2.5 hete kezdtem
Legyszi ne szedjetek szet a kerdes miatt!🤗
Nem olvastam egyik ilyen szenny oldalt sem, beutottem hogy “kaloriadeficit”, ott megadtam az adataim es azt adta be.
Nem erdekel senki velemenye, soha nem erdekelt, szimplan vilag eletemben 50-55 kg kozt mozogtam, most pedig nem erzem jol magam. Koszonom a segitseget, tovabbi szep estet.
Miből áll az 1200 kcal? Van benne nasi, cukros, fehér lisztes dolog?
Azért kérdezem, mert nálam úgy volt, hogy stagnáltam addig, amíg TELJESEN meg nem vontam a cukros, olajos, lisztes ételeket. Miután ezeket teljesen megvontam, egész gyorsan el kezdtem fogyni.
Nem értek hozzá, de tapasztalatból azt látom, hogy "érzékeny" vagyok a cukorra és nagyon-nagyon gyorsan hízok tőle. Szóval, ha az 1200 kcal-ban van valami cukros, vond meg.
De ott is el tudod hibázni a cukros kérdést, hogy túl sok kukoricát (salátában pl), gyümölcsöt eszel, mert akkor megint nagyon sok cukrot kap a tested.
Engem is nyugodtan szét lehet szedni, de én több mint 20 kilót fogytam, és ezek az én személyes tapasztalataim.
"Engem is nyugodtan szét lehet szedni"
Hát, úgy tűnik te is érzed, hogy bőven van miért...
Nem vagyok sem profi fitneszedző, sem pedig orvos, csupán egy átlagos lány, aki igyekszik tartani a súlyát a sportja miatt.
Én azt tudom neked ajánlani, hogy keress egy számodra megfelelő étrendet, amit tudsz tartani, mindent megad neked és nem éhezteted magad vele. Az egyik barátnőm (kb. 178 centi, 70+ kiló volt) elkezdett a közel múltban egy étrendet. Másfél hónap altt (folyamatos tesmozgással mellette, amit eddig is végzett) elhagyott 3 kilót és egyáltalán nem éhezik.
Emellett fontos, hogy bele tudd iktatni a sportod az életedbe, ha még csak heti 2*1 óra, de már az is segít.
100%, hogy elszámolod.
Esetleg lehagyod a napi 3 deci cukros kólát, vagy nem számolod az olajat stb.
Fizikai lehetetlenség 1200 kcallal nem fogyni.
Kb 5-10 kg feleslege van, nem sok.
60 kilósan, 165 centisen nekem már totál jó alakom volt. De ez testalkat függő is, nem mindegy, hogy oszlik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!