Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ilyen életmód mellett mikor...

Ilyen életmód mellett mikor ennétek?

Figyelt kérdés
Reggel 6 órakkor szoktam kelni és éjfélkor fekszek le. Enyhe fizikai munkát dolgozok, próbálok fogyózni, de ha reggel eszek kevesebbet, akkor alig tudok koncentrálni a munkámra, szinte rosszul vagyok, ha pedig estére nem jut annyi kalória, akkor pedig elaludni se tudok és az este összes percében ételre gondolok. 1500 kalóriás diétát csinálok, 30 éves 177 cm nő vagyok, 95 kilóval. Szerintem minőségi tápanyagokat eszek, de akkor is éhenveszek.
2022. nov. 26. 19:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 1500 az kevés neked alapból, pár száz kalóriával megdobhatnád, úgy is fogynál. Most napi hányszor eszel, mikor mennyi kalóriát?
2022. nov. 26. 19:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel az alkattal, fizikai munkával baromi kevés az 1500kcal! Ha jól méred fel az aktivitásod, több, mint 1000kcal deficit, nem csoda, ha éhes vagy, egyél többet, 2000kcal-al is jó tempóban tudnál fogyni.
2022. nov. 26. 20:08
 3/10 anonim ***** válasza:
35%

Jó, hogy éhes vagy, ha egyszer éhezel! Reggelire egyél rendesen, vacsorára meg kalóriaszegényen, de ne éheztető mennyiségben. Ha kihagyod a lisztet, cukrot, már fogysz.

Mit eszel egy nap?

2022. nov. 26. 22:03
 4/10 anonim válasza:
60%

Szia!

Én a te helyedben felvinnem a kaloriaszamot kb 2100ra es akkor nem eheznél annyit, illetve kezdj el mozogni, nem hiszem hogy 18 orát dolgozol mindennap igy heti 4x elmesz futni máris sok kaloriat elegetnél a jotekony hatásairol nem is beszelve. Ha pedig elkezdesz edzeni mondjuk futas helyett, akkor izmot epitesz (ne aggodj nem leszel túl izmos) amit hogy fenn tudj tartani kaloriákra lesz szükseged, igy többet ehetsz anelkül hogy elhíznál, es meg a formád es a közérzeted is jobb lesz

Termeszetesen az edzés és a futás nem zárja ki egymást😊

2022. nov. 26. 23:48
 5/10 A kérdező kommentje:
A futás a térdem és gerincem miatt nem menne, túl nagy felesleg van rajtam, 50-es méretű nadrágot hordok, xxl felsők jönnek rám. Szinte csak zsírból áll a testem, fél emeletet felmegyek a panelban a liftig és a szívem kiugrik, emiatt is lett elegem.
2022. nov. 27. 00:02
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
5-ös Pedig ez nem olyan nagy súlyfelesleg, hidd el! Sport nélkül is lehet fogyni, ha sétálnál is sokat segíthet az állóképességben. Az 1500kcal viszont éhezés neked, feleslegesen sanyargatod magad vele, ennyivel egy 160cm-es 50kg-os nő is fogyna, nem véletlenül nem bírod!
2022. nov. 27. 00:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, emelek majd rajta akkor bátran és meglátjuk!
2022. nov. 27. 00:55
 8/10 anonim ***** válasza:
38%

Fizikai munka mellett a sportot akár el is engedheted kezdetben.

Egy kis séta amúgy sem fog annyi kalóriát elégetni, hogy a számítson a fogyásban.

Kalóriákra figyelj és menni fog.

2022. nov. 27. 13:19
 9/10 anonim ***** válasza:
170 cm nő vagyok hasonló az èletvitelem a tiedhez.6-kor kelek éjfèlkor megyek aludni és enyhe fizikai munkàt végzek.55 kg vagyok.Ha napi 1800 kcalt eszek lefogyok 53-ra egy hèt alatt.
2022. dec. 2. 16:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem csoda hogy nem bírod, konkrétan éhezel. Többet kéne enned. 2300 körül legalább.
2023. márc. 31. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!