Heti 3-4x egy órás Rubint Réka torna elég a fogyáshoz? Kalóriadeficit mellett?
Kalóriadeficit mellé semmilyen mozgás nem kell.
Más az, ha csak úgy tudod elérni a deficitet, hogy mozogsz is.
Az oké, hogy kalóriadeficit elég a fogyáshoz, de ilyet mondani, hogy mozogni nem is kell...
Már csak az egészsége érdekében is mozogjon legalább 30 percet egy nap, és ne a kanapén dögöljön egész nap.
3, a tény tény marad.
Kalóriadeficittől fogysz, nem a mozgástól.
Az teljesen más kérdés, hogy mi az egészséges vagy hogy mozgással tudsz emelni a fogyáshoz szükséges kalóriakereteden.
Ha többet mozogsz, többet ehetsz fogyás mellett is, de ettől még fogyni fogsz akkor is, ha nem tudsz vagy nem akarsz mozogni, de megvan a kalóriadeficit azáltal hogy kevesebbet eszel.
Én úgy fogyok január eleje óta, hogy reggelire és vacsorára csak keveset eszem, két szelet abonett, megpakolva túróval, kis felvágottal, mellé kígyóuborka, saláta, miegyéb, ebédre meg hús és valami zöldségköret + saláta de sosem sokat, tízórai+uzsonna pár marék hántolt szotyi. Ezen kívül semmi cukor, és nagyon minimális liszt. Krumpli, tészták, kenyér off. Nassolás off. Sörözni augusztus óta nem szoktam, más okból kifolyólag, és az is már meglátszott. Nem egyszerű, önuralom és támogató közeg kell hozzá, de egyelőre működik, életemben ilyen hosszan még nem tudtam tartani diétát.
December közepén 90 kg voltam, most 81 kg vagyok, szépen lassan, napról napra, de folyamatosan fogyok. Mozgás egyelőre semmi, a terv az, hogy 80 kg alatt elkezdem - szabadtéri kondipark vagy futás, még nem tudom. A cél 75 kg alá jutni.
Rubintréka és a többi "guru" totálisan felesleges. Fejben dől el, a fogyás 70%-a az étkezésen múlik, hogy odafigyelsz, mit eszel és mennyit.
Hajrá!
F32/178cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!