Miért nem tudok hízni?
173 cm/55 kg vagyok és elég vékony, nincs semmi alakom, hosszú vékony karok, lábak, kicsi fenék kicsi mell, semmi nőies nincs rajtam.
Minden nap tömöm magam chipssel, cukros dolgokkal, de semmi.
Mit egyek hogy legalább 60 kg legyek rövid időn belül. És ha hiznék nőiesebb alakom lenne?
"Minden nap tömöm magam chipssel, cukros dolgokkal, de semmi"
Mi lenne, ha ehelyett az egészségtelen és értelmetlen baromság helyett megismerkednél a kalóriaszámolás fogalmával, és egy enyhe kalóriatöbblet mentén elkezdenél tömegelni? Hiába tömöd magadba a chipset és a cukrot, ha nem vagy a számok alapján kalóriatöbbletben, akkor nem fog nőni a tömeged.
"ha hiznék nőiesebb alakom lenne?"
Erre így látatlanban, minden fotó nélkül hogyan válaszoljunk? Mit jelent számodra a nőies alak? Most miért gondolod, hogy nincs nőies alakod? Mivel a magasságod alapján a testsúlyod még így is viszonylag a normális BMI tartományba esik, ezért nem hinném, hogy ha te hízol 5 kilót, akkor elégedett leszel a testeddel. Minden bizonnyal felmerül egy kis testképzavar is, de ha például egy hízókúra helyett elkezdenél egy kicsit izmosodni, formásodni sporttevékenység által, az minden bizonnyal sokat segítene.
Egy dolog.
Kalória számolás.
Ha a testednek a súly megtartáahoz kell pl 2500 kcl, akkkor neked ettől röbbet kell be vinned. 3000-3500 kcl-t.
Chips, cukros dolgokkal nem sokra mégy.
Rendes ételből egyél többet.
Lehetőleg egészséges kajákat, de ez már a te dolgod, a te tested.
#9, nézd csak te kis észkombány, ezt dobta ki nekem a bmi:
' Az Ön testtömeg indexe:
18.38
Enyhe soványság '
De unom már ezt a sok bolondot. Kalória számolás. Számoljad akkor magadba.....
Ha hízni akarsz akkor egyél sokat. Ha akkor sem fogsz hízni akkor ilyen alkat vagy. Nekem van egy barátnőm rengeteget eszik és olyan a combja mint a vádlia sovány 40kiló vasággyal eggyüt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!