Mik azok az ételeket amiket nyugodtan lehet enni kcal végett?
Figyelt kérdés
rágcsálásra gondoltam uborka, saláta ilyesmi.2023. máj. 30. 13:48
3/9 anonim válasza:
Én ebéd után vagy megeszek 1-2 kocka 60-80%-os étkocsit, vagy 2-3 darab szaloncukrot 😁 igen, még maradt karácsonyról.
Egyébként pedig bármit ehetsz, ha benne vagy a meghatározott kalóriakeretedben.
4/9 anonim válasza:
a kérdező arra gondol , miből ehetsz viszonylag sokat amiben mégis kevés a kcal. pl a zöldségeket próbáld a krumplit kivéve vagy az epret mondjuk.
5/9 anonim válasza:
Én, ha este nagyon éhes vagyok a vacsorám után is, akkor megeszek egy jó nagy tál előrecsomagolt salátát egy kis doboz kefirrel összekeverve, sóval, citromlével. Én imádom és nem tudom, hogy van-e benne összesen 180-200 kcal. Eltelít rendesen.
6/9 anonim válasza:
Én padlizsánkrémet használok köretekhez, mert az kb mindenhez jó.
8/9 anonim válasza:
Bármit, ami a napi keretedbe elfér. Röviden és tömören.
9/9 anonim válasza:
8-as csak van amiből ez egy kiló, másból meg 200 gramm..VAn alacsony glikémiás indexű és van magas.. Az egyiktől éhes leszel a másiktól kevésbé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!