Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nagyjából milyen és mennyi...

Nagyjából milyen és mennyi kaját kéne ennem ahhoz,hogy lefogyjak 4 kilót,minél kevesebb hónap alatt?

Figyelt kérdés

165 cm

55.5kg

L

2023. márc. 23. 21:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%
Miért enni akarsz, ha fogyásra vágysz ?
2023. márc. 24. 10:34
 12/28 anonim ***** válasza:
46%
Na azért ne essél túlzásba, 10-es, a 18,7 BMI, ami 51 kilóval lenne, nem kórosan alacsony, normál testműködéssel összeegyeztethetetlen, csak sovány. Nem az a cél, de azért nem kell felelőtlenül riogatni meg heroint emlegetni.
2023. márc. 24. 10:34
 13/28 anonim ***** válasza:
14%

Nem értem miért írjátok, hogy korosan sovány lenne, meg piszkafa, stb.

En 161 cm vagyok, 18 éves koromtol 30-ig 48-51 kg kozott voltam és pont jo volt, nem voltam korosan sovány, jol éreztem magam, aztán jottek a gyerekek, most 40 évesen 55 kg vagyok és én is szeretnék pár kilot lefogyni. Nem csak a kilokat kell nézni, hanem a testalkatot, pl. nekem a hasam és a csipom nem tetszik.

Válasz a kérdezonek: 2 éve tavasszal elkezdtam minden este fél orát tornázni és este 6 után nem ettem, kevesebb édességet ettem /amugy nagyon édesszáju vagyok/ és lement pár kg pár honap alatt. Semmi drasztikus diéta nem volt. Most ugyanezt szeretném elkezdeni + kiprobálok egy 10 napos méregtelenito kurát, remélem ez is hozzásegít pár kg fogyáshoz.

2023. márc. 24. 15:07
 14/28 anonim ***** válasza:
86%
A 10 napos méregtelenítő kúra megjegyzésedből is látszik, hogy hót buta vagy a témához, utolsó.
2023. márc. 24. 15:10
 15/28 anonim ***** válasza:
18%
Miért is?? Nem egy ismerosom csinálta és lement nekik pár kg és legalább kozben jobban odafigyelek, hogy mit eszek.
2023. márc. 24. 15:15
 16/28 anonim ***** válasza:
85%
Mert a méregtelenítést a májad és a veséd végzi a megkérdezésed nélkül, nem egy diéta, nyissál már ki egy 8.-os biológiakönyvet! És 55 kilósan ne akarjál fogyni, mert semmivel nem leszel szebb! Ha a férjednek nem tetszel, akkor a kapcsolatotokkal kell foglalkozni, ha meg tetszel, akkor hidd el neki.
2023. márc. 24. 15:28
 17/28 anonim ***** válasza:
85%
165 cm vagyok, 63 kg és még én is a BMI normál tartományában vagyok bőven. Ne fogyni akarj, hanem izmosodni.
2023. márc. 24. 15:29
 18/28 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem ne akarj fogyni.
2023. márc. 24. 15:46
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván méregtelenít a szervezet, de nem tud mindent kipucolni, ezért kell neki egy kis segítség, évek ota szemezgetek a méregtelenítéssel, eddig nem nagyon hittem benne, de mára meggyoztek, aki probálta azt mondja, hogy eltunik a puffadás, jobb a kozérzet, nekem pedig pont erre van szukségem és hadd dontse már el valaki, hogy fogyni akar-e vagy sem. En 55 kilosan magamnak nem tetszek, hiába vékony kezem, lábam, ha pocakom van.
2023. márc. 24. 17:01
 20/28 anonim ***** válasza:
... csináld. Jeleztük, hogy f@sság. Ezen belül mindenki azt csinál, amit akar, abban is hihetsz, hogy angyalkák tisztítják ki a szervezeted.
2023. márc. 24. 17:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!