Napi 1000-1200 kalóriaval mindenki fogy? Az is akinek alapból alacsony a testtömegindexe?
#21, tényleg? De akkor minden nap ehetek ennyit?.. őszintén, már elegem van az éhezésből ezért gondoltam hogy emelem 1100 kalóriára az étkezésem, de ha 2500-t ehetek hogy maradjak ennyi, az nagyon jooo🥰
Azóta már betoltam közel 3000 kalóriát amúgy, mert annyira megkívántam a sütiket amit anyukám sütött most. Ez az egy alkalom nem fog hízást okozni akkor ugye?
Én komolyan nem hiszlek el, előző.
Annyira tudatlan szegény kérdező, hogy el is hinné, hogy a 2500-3000 segít rajta. AMI VALÓBAN SEGÍT. Erre ijeszgeted ilyenekkel, hogy hízna... Könyörgöm, a kérdezőnek a bordája is kiáll, olvasd már el miket írkál.
Ne adj neki tanácsot a hülyeségre, ENNIE KELL
#26 köszönöm szépen neked is!
De ha csak ma ettem 3000 kalóriát, ettől az egyetlen naptól nem hízok ugye?
Egyébként a héten úgy terveztem hogy 1000-1200 kcal között eszek minden nap, volt is olyan nap, azt hiszem kedd, csütörtök, és tegnap. A többi napon meg 1600-2000 között ettem. Ma pedig 3000-t.
#27, neked is köszönöm szépen!
Nem vagyok tudatlan egyébként, csak nem vagyok vele teljesen tisztában hogy hogyan fogyjak vagy tartsam a súlyom, de lehet hogy akkor már nem fogyni akarok hanem csak súlyt tartani. De most csak azt nem értem hogy...valaki azt írja hogy ettől az egy naptól most hízok, valaki azt hogy nem és most kicsit megijedtem mert ma tényleg betoltam 3000 kalóriát.. és eléggé megbántam, ugye ezzel most nem hízok?
Az a baj ha sokat eszek akkor bűntudatom lesz és a következő napokon 1000 körül eszek hogy komenzáljak.
27-es!
Persze, de átveréssel nem lehet segíteni. Ha a 2500 feletti beviteltől elkezd hízni, akkor pánikba esik és eszik 1000 kcalt. Ez olyan, mint egy függőség, saját magának kell elhatározni, hogy változni akar,vagy segítséget kérni.
Egy-egy alkalommal túllépés nem okoz problémát, a szervezet nem nullázza le a számlálót a nap végén.🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!