Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Napi 1000-1200 kalóriaval...

Napi 1000-1200 kalóriaval mindenki fogy? Az is akinek alapból alacsony a testtömegindexe?

Figyelt kérdés
a hozzáértőket kérdezném, mert én nem értek hozzá
2023. febr. 18. 21:44
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Betegesen alultáplált vagy. Menj pszichológushoz, mert fejben nagyon nem stimmel valami.
2023. febr. 19. 02:29
 12/34 anonim ***** válasza:
42%

Legjobban úgy tudod megnézni, hogy mennyit kell enned, hogy mondjuk 2 hétig minden nap nagyjából ugyanannyi kalóriát eszel, pontosan felírod, minden nap kb ugyannyit mozogsz. Az első és az utolsó napon megméred a súlyod, az utolsó napon összeadod a kalóriákat, elosztod az eltelt napok számával, valamint megnézed a súlyod változását. Így megtudod, hogy az elfogyasztott kalóriák milyen irányban és mennyit változtattak a súlyodon és ez alapján tudsz változtatni.

Viszont nagyon sovány vagy, súlyosan alultáplált kategória, legalább 10 kilóval többnek kellene lenned, de még 20 is beleférne.

[link]

2023. febr. 19. 08:15
 13/34 anonim ***** válasza:
42%
Nem mindenki. Van, aki kórosan sovány és az éheztetés miatt már olyan alacsony a BMRje, a teste szép fokozatoaan le fog állni, ha folytatja.
2023. febr. 19. 08:25
 14/34 anonim ***** válasza:

Kórosan sovány vagy, keress fel egy szakembert, lehetőleg egy jó pszichológust, aki rendbe teszi fejben a dolgokat nála, mert van baj, nem is kevés.

Evészavar szinte fix, hogy kialakult nálad, illetve az énképed is rossz.

2023. febr. 19. 13:25
 15/34 A kérdező kommentje:
#14, bármennyire hihetetlen de tényleg nem kórosan sovány vagyok, hanem csak vékony. Nem rossz az énkepem mert tudom hogy nem vagyok kövér, hanem látom hogy vékony vagyok.
2023. febr. 19. 13:28
 16/34 anonim ***** válasza:
58%

Bármennyire hihetetlen, kórosan sovány vagy.

Áruld már el, ha nem rossz az énképed, akkor miért vagy 48kg 173cmhez és miért kérdezgeted, hogy 1000 kalóriával tudsz-e fogyni?

Te is valami tizenéves kislány vagy, akinek egyenes útja van az anorexia felé.

Hónapok óta ugyanezt kérdezgeted, képes vagy 1000 kalórián koplalni, és azt mered állítani, hogy nem rossz az énképed?

Mi csak segíteni szeretnénk. Nehéz belátni, ha szakemberre van szüksége valakinek, de Te gyakorlatilag napi 1000 kalóriával az életeddel játszol.

"Sokat ettem az elmúlt időben és 46 kilóról sajnos 48 vagyok bár ha egy napon is kevesebbet eszek azt figyeltem meg, akkor már 48 alatt van a mérleg."

Aztazeget.. Szerinted, most őszintén, vizuálisan +-2kg hogy hat a testedre? SEHOGY.

1 nap alatt nem tudsz meghízni, sőt, 1 hét alatt sem. 1 nap alatt a testsúlyod ingadozik, de hiába írom le, mert képtelen vagy felfogni. Tudod miért? Mert beteg vagy. Ha belátod, ha nem, de komoly problémák vannak nálad.

A szüleiddel viszont szívesen elbeszélgetnék, hogy minek vállalnak gyereket, ha nem képesek foglalkozni vele és nem látják, hogy a lányuk beteg..

2023. febr. 19. 13:36
 17/34 anonim ***** válasza:
42%

15-ös!

Ez matematika, nem szubjektív kérdés, 16 körül van a testtömeg indexed, ez súlyos alultáplált állapot. Az evészavar velejárója, hogy nem látod reálisan a helyzetet.

De csináltass vérképet, az csak egy kis idő, nem kerül semmibe, háziorvosnál lehet kérni és ennyit megér az egészséged.

2023. febr. 19. 13:44
 18/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat!

Mindegy, arra gondoltam hogy akkor nem akarok már fogyni, hanem súlyt szeretnék tartani 1100 kalóriával, ez már nem koplalás mert ennél én sokkal kevesebbet ettem! Nekem az is jó ha megmarad a súlyom, és azt gondolom hogy egy alacsony testsulyt alacsony kalóriaval lehet fenntartani. 1100-zal megmaradna ez a súly szerintetek? Vagy mennyi kell a súlytartáshoz hogy ne hízzak hanem ennyi maradjak?

2023. febr. 19. 14:19
 19/34 anonim ***** válasza:
60%
18# Beteg vagy, keress már fel egy orvost kérlek. 1100 kalória koplalás.
2023. febr. 19. 14:21
 20/34 A kérdező kommentje:

#19, nem vagyok beteg. De akkor mennyi kalóriával tartanám ezt a súlyt, megmondja valaki kérlek?

És akkor annyit eszek

2023. febr. 19. 14:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!