Mit tegyek ha ilyen kaják vannak a kollégiumban és félek hogy elhízok?
Figyelt kérdés
Főzni itt nem tudok, nincs is sok pénzem mert nem állunk a családommal anyagilag jól, a havi 28000 menza is nagyon megterhelő
reggelizni soha nem szoktam, csak ebédelek és vacsorázok
ma az ebéd lasagne volt (kis adag, max 300-350 kcal, a vacsora pedig rakott bolognai, ez viszont egy nagyobb adag volt...)
ha így eszek nagyon el fogok hízni? szeptember óta így eszek, de még nem híztam semennyit, sőt volt amikor kevesebbet mutatott a mérleg. Inni csak vizet iszok.
Holnap pl rizs lesz sertéssültel és gombamártással az ebéd, estére gyros pita
2022. okt. 4. 21:32
11/14 anonim válasza:
Ha szeptember óta nem híztál, mit izgulsz?
12/14 anonim válasza:
Én inkább azt látom problémának, hogy nem eszel friss zöldséget és gyümölcsöt. Csak főtt kaján élni nem túl egészséges. Rostforrás és vitamin is kell, amit a friss zöldségekből, gyümölcsökből kaphatsz. Én ezzel kipótolnám a menzát. Egy-két alma, sárgarépa nem kerül olyan sokba.
14/14 anonim válasza:
Te jo eg, mennyi problemaja van a tiniknek. 😆 500 kcal-tol aztan majd jo dagadt leszel. 😂 Majd szolj, ha kell egy nyerges vontato, tesom kamionos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!