Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diéta kollégiumban?

Diéta kollégiumban?

Figyelt kérdés

Sokat stresszeltem nyáriszünetben, ezért kicsit pocakosodtam, de eddig is volt feleslegem. Most megint kollégista lettem, de nem tudom hogyan álljak neki a diétának.

Menzás vagyok, de mindig csak 3-5 kanállal eszek, mert az étel íztelen, nem szeretem, és annyira nem is egészséges.

Főzni, sütni nem lehet, vízforralót se használhatunk. De boltban nem tudom, mit kéne vennem, hogy azért ne is haljak éhen, de fogyjak.

2021. szept. 2. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
27%
Ha kalóriát számolsz, akkor boltban bármit vehetsz. Mármint, most bolt válogatja, de pl. Aldiban azt hiszem a péksütemények egyrészét meg lehet találni a weboldalukon, és ott írja a kalóriatartalmukat. Akkor lehet Sparban, Tescoban is csomagolt szendvicset kapni, amin szintén írja a kalóriát, de azoknak meg is van az ára, szerintem napi szinten elég nagy pazarlás arra költeni. Illetve lehet venni salátát, salátamixeket. De ez így elég rossz lesz, hogy akkor főtt kaját nem is nagyon fogsz enni.
2021. szept. 2. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Mikro van azért, nem? Mert akkor tudsz pl. zabkását csinálni, azt sokféleképpen lehet ízesíteni. Vagy tortilla zöldségekkel, saláták. Ha hétvégén otthon főzöl, akkor azt is tudod enni 1-2 napig.
2021. szept. 2. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:
82%

Én jelenleg egy nagyobb fogyás után vagyok, és tömegelek. "Szerencsére" pont úgy esett, hogy a kollégiumba is "belelóg"..

Én ezt úgy oldom meg, hogy a menzát teljesen lemondtam, és otthonról viszek így be 5 napi kaját.

Így igaz kicsit monoton lehet amit eszel, de kolis vagy, szóval bármit megtudsz enni bármikor.. :DD

Számold ki a kalóriát mennyit kell enned, és ha teheted vigyél be 5 napi kaját és nincs gond.

2021. szept. 2. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:
89%
Rendelj napi menüt kiszállító cégtől diétásat. Gondolom, eltűrik a portán, hogy otthagyja a futár.
2021. szept. 2. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!